Dansk

Menu til arrangementer

Vores arrangementer starter med ankomst kl. 18 og spisning starter ca. kl. 18:30.

 

Vi serverer en tallerkenanrettet forret. Hertil naturligvis hjemmebagt brød.

Hovedret som buffet.

Til sidst en tallerkenanrettet dessert.

 

Her er lidt eksempler på, hvad vil kan serverer som forret

Ferskrøget laks med rygeostecreme

Serrano skinke med pære og sprød brød

Kyllinge terrine med persillerod og mayo

Eller hvad de kreative kokke i køkkenet finder på, afstemt efter årstidens råvarer.

 

Hovedret: Klassisk skærebuffet

Vores kokke står og skærer kød til dig

Helstegt oksefilet, krydderstegt kalkunbryst og glaseret skinke

Spis hvad du kan og forsyn dig fra buffeten

Flødestuvede kartofler

Stegte kartofler

Grønsags sauté

udvalg af køkkenet salater

To slags dressinger

Svampesauce

Rødvinssauce

Buffeten varierer fra gang til gang - dette er blot køkkenets udgangspunkt.

 

Se program for vores musik-weekendophold her