Dansk

 

Aften a la carte

Vores menukort er delt op i to spor nemlig:

”Det ene” og ”Det andet”


”Det ene” er, hvad man kan kalde det klassiske kro køkken.

”Det andet” er der, hvor køkkenet har fri leg.

Først

Det ene

Det ene

    Tarteletter med høns i asparges
    DKK 78,-
    Rejecocktail
    DKK 78,-
    Laksetartar, rørt med sennep, løg og kapers
    DKK 88,-

Det andet

Det andet

    Ceasar salat - med kylling, croutoner og parmesan
    DKK 98,-
    Cremesuppe med store rejer og urter
    DKK 88,-
    Bresaola med salat, rucola pesto og balsamico glace
    DKK 88,-

Dernæst

Det ene

    Wienerschnitzel med ærter francaise,Pommes sauté og smørsauce
    DKK 198,-
    Dansk bøf med bløde løg, rødbeder. Hvide kartofler og skysauce
    DKK 168,-
    Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og hvide kartofler
    DKK 168,-
    Rib-eye steak - 300gr. serveret med pommes frites, bearnaise og årstidens grønt
    DKK 238,-


Det andet

    Dagens fisk bliver stegt og serveret med puré, brunet smør og nødder
    DKK 188,-
    Tournedos med dagens kartoffel, årstidens grønt og glace.
    DKK 228,-
    Stegt unghanebryst, grønt, mos, syltede løg og hønseglace, tilsmagt med urter
    DKK 168,-
    Svinekæber med mos, årstidens grønt og urteglace
    DKK 178,-


Indimellem

Det ene

    Friteret camembert, solbær
    DKK 78,-

Det andet

    3 slags oste med behørigt tilbehør
    DKK 88,-

Til sidst

Det ene

    Æblekage som vores mor lavede den
    DKK 58,-
    Hjemmelavet islagkage, chokolade, marcipan
    DKK 68,-
    Pandekage med hjemmelavet is
    DKK 68,-

Det andet

    Lun mazarin med æblesorbet og kanelcreme
    DKK 78,-
    Chokoladekage med sorbet
    DKK 88,-
    Nøddekurv med hjemmelavet is
    DKK 78,-

Børneretter

    Pandestegt fiskefilet med kartofler og persillesovs
    DKK 75,-
    Pandestegt fiskefilet med pommes frites
    DKK 75,-
    Pasta med kødsauce
    DKK 75,-
    Is dessert
    DKK 45,-