Dansk

 

Aften a la carte

Vores menukort er delt op i to spor nemlig:

”Det ene” og ”Det andet”


”Det ene” er, hvad man kan kalde det klassiske kro køkken.

”Det andet” er der, hvor køkkenet har fri leg.

Først

Det ene

Det ene

    Tarteletter med høns i asparges
    DKK 78,-
    Rejecocktail
    DKK 78,-
    Røget laks med flødespinat
    DKK 78,-

Det andet

Det andet

    Carpaccio
    DKK 98,-
    Cremesuppe med store rejer og urter
    DKK 88,-
    Røget dyrekølle, brombær og persille
    DKK 78,-

Dernæst

Det ene

    Wienerschnitzel med ærter francaise,Pommes sauté og smørsauce
    DKK 198,-
    Dansk bøf med bløde løg, rødbeder. Hvide kartofler og skysauce
    DKK 168,-
    Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og hvide kartofler
    DKK 168,-
    300 g. Rib-eye steak serveret med årstidens grønt, dagens kartoffel og glace
    DKK 238,-


Det andet

    Dagens fisk bliver stegt og serveret med puré, brunet smør og nødder
    DKK 188,-
    Svinemørbrad med svampe, grønt og dagens kartoffel
    DKK 168,-
    Stegt unghanebryst med grønt, pommes duchesse, syltede løg og hønseglace, tilsmagt med urter
    DKK 168,-


Indimellem

Det ene

    Friteret camembert, solbær
    DKK 78,-

Det andet

    3 slags oste med behørigt tilbehør
    DKK 88,-

Til sidst

Det ene

    Æblekage som vores mor lavede den
    DKK 58,-
    Hjemmelavet islagkage, chokolade, marcipan
    DKK 68,-
    Pandekage med hjemmelavet vanilje is
    DKK 68,-

Det andet

    Iskold jordbærsuppe med is og sprødt
    DKK 78,-
    Chokolade fondant med sorbet
    DKK 88,-
    Mazarinkage med creme-is
    DKK 78,-

Børneretter

    Røde pølser med pommes frites
    DKK 68,-
    Fiskefilet med pommes frites
    DKK 68,-
    Pasta med kødsauce
    DKK 68,-
    Lasagne
    DKK 68,-