Dansk

Gammeldags oksesteg

... som det skal laves

Søndagsmenu

Søndagsmenu

    Vores søndagsmenu er kendt for den ekstremt møre gammeldags oksesteg, som langtidssteges fra morgenstunden i køkkenet.
    Menuen kan bestilles fra kl. 12.00 til kl. 20.30 hver søndag i vores hyggelige stuer.

    Større selskaber (mere end 20 personer) er velkomne til at bestille menuen på øvrige dage i forbindelse med fødselsdage mv.
    Bestilling skal blot ske i god tid.

    Forret:
    Rejecocktail med flûte.

    Hovedret:
    Gammeldags oksesteg med hvide og brunede kartofler, peberrodssalat, tyttebær, asier, perleløg og skysauce.

    Dessert:
    Hjemmelavet islagkage.

    1 ret (hovedret)
    Kr. 178,-

    2 retter
    Kr. 208,-

    3 retter
    Kr. 238,-