fbpx

Traditionel dansk kro

Det klassiske

“Alle retter er sammensat af de bedste råvarer, derfor opleves vores klassiske retter som både autentiske og traditionelle.” 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 695,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu.

Klassiske forretter

  • Tarteletter med høns i asparges

    • kr. 50,-
  • Rejecocktail med hjemmelavet dressing

    • kr. 50,-
  • Tunmousse anrettet med friske rejer og asparges

    • kr. 50,-

Klassiske hovedretter

  • Helstegt svinekam serveret med bagt æble, hvide og brune kartofler, rødkål, skysauce, surt og sødt

    • kr. 135,-
  • Gl.dags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler, skysauce, surt og sødt

    • kr. 135,-
  • Kalv stegt som vildt serveret med bønner, waldorfsalat, hvide/brune kartofler, marineret tyttebær, syltede asier og flødesauce

    • kr. 135,-

Klassiske desserter

  • Hjemmelavet is med marcipan og chokolade dertil syltede bær, sprødt og chokoladesauce

    • kr. 50
  • Fromage – citron, appelsin, vanilje, efter eget ønske

    • kr. 50
  • Gammeldags æblekage

    • kr. 50

Din helt egen fest

all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

***

Kroens Bowle

Tunmousse anrettet med friske rejer og asparges

Gl.dags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler,

skysauce, surt og sødt

Citronfromage

Kaffe/The med småkager

Aspargessuppe

øl, vand og vin i 7 timer

***

kr. 695,-

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Juni - Juli - August

Menuer

December - Januar - Februar

Buffeter

I og ud af huset