fbpx

traditionel dansk kro

GDPR

Kære Gæst
I forbindelse med EU’s nye persondataforordning, pr. den 25. maj 2018, er vi forpligtiget til at oplyse vores gæster om, hvordan vi behandler, bruger, opbevarer og sletter persondata.
Dine data
Nar du reserverer et besøg hos os, beder vi om følgende oplysninger af dig:
Vi bruger dine data i vores system til at kunne reservere et værelse, en fest eller et bord til dig.
Nar du ankommer til kroen, vil vi kunne anvise det ønskede værelse, festlokalet eller et bord til dig pa baggrund af disse oplysninger.

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi registrerer også dine data, sa vi kan kommunikere med dig omkring din reservation eller hvis vi får brug for at fremsende en brochure, en regning ell er et nyhedsbrev. Vi videregiver aldrig dine
oplysninger til en tredjepart.

Laasby Kro og Hotel ApS er den dataansvarlige for behandlingen af dine personlige oplysninger og har du spørgsmal til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores dataansvarlige.

Kontakt pr. tlf: 86 95 17 66
Kontakt pr. mail: info@laasby-kro.dk

Opbevaring/sletning af dine personoplysninger
Dine personoplysninger opbevares i vores bookingsystem STW/CashCom. Vi sletter ikke dine oplysninger i vores system, da de bruges ved fremtidige reservationer. Skulle du ønske at blive slettet i vores kartotek, er du meget velkommen til at tage kontakt til kroen og vi vil derefter sørge for at dine oplysninger vil blive slettet fra vores kartotek.
Kontaktoplysninger
Laasby Kro og Hotel ApS
Hovedgade 49
8760 Lasby
Mail: info-laasby-kro.dk
www .laasby-kro.dk
Cvr.: 36534540
Tlf.: 86 95 17 66 .

 

Laasby Kro og Hotel ApS

hovedgaden 49
8670 Låsby

tlf: +45 86 95 17 66
mail: info@laasby-kro.dk
Cvr: 36534540