Traditionel dansk kro
December – Februar
"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst."
Peter Have, kromand
kr. 895,-/pers.
I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.
Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu.
Velkomst
Kroens Bowle
kr. 50,-
Hvidvin og Hyldeblomst
kr. 60,-
Perlwein, Weingut Mend
kr. 75,-
Først
Blomkålssuppe med torsk, brunet smør og nødder
kr. 75,-
Laksetartar med citronmayonnaise, tuilles og urter
kr. 75,-
Cremet fiskesuppe med dild og jordskokkechips
kr. 75,-
Anderilette på smørstegt brød med marinerede brombær og stegte svampe
kr. 75,-
Carpaccio med salat, balsamico glace, oliven og parmesanost
kr. 75,-
Hønseconsommé med urter og kyllingeballontine
kr. 75,-
Braiseret svinekæber med saltbagte rodfrugter og syltede rødløg. Hertil kartoffelmos rørt med urter og rødvinssauce
kr. 185,-
Confiteret andelår med stegt grøntsagssauté og rødkålspuré. Hertil glace på and og pommes Fondant
kr. 185,-
Kalvemedallions på en bund af hvidløgsstegte østershatte og porrer. Hertil pommes Rösti og svampeglace
kr. 185,-
Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær. Serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler
kr. 185,-
Stegt torsk med smørdampede ærter, stegte nødder og blomkål. Hertil pommes Rissollee og sauce Hollandaise
kr. 185,-
Mandel Pannacotta med kirsebærsorbet og brændte mandler
kr. 75,-
Æblemazarin med hvid chokoladeganache og æblesorbet
kr. 75,-
Rødvinsporcheret pære med chokoladecrumble og vaniljemousse i chokolade
kr. 75,-
Syrlig æbletrifli med makroner, sød vanilje-cremefraiche og sprødt
kr. 75,-
Creme Brulee med jordbærsorbet
kr. 75,-
Gateau Marcel med appelsin
kr. 75,-
Aspargessuppe kr. 65,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 65,-
Pålægsboller – smør selv kr. 65,-
Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 80,-
Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 80,-
Pølsebord m/danske specialiteter kr. 90,-
Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 90,-
All inklusive
Øl, vand og vin i 7 timer kr. 395,-
Kaffe/The
Med småkager kr. 50,-
Hjemmebagt kransekage kr. 60,-
Hjemmelavede chokolader kr. 70,-
Din helt egen fest
all inklusive – pr. person v/min. 20 personer
***
Kroens Bowle
Cremet fiskesuppe med dild og jordskokkechips
Confiteret andelår med stegt grøntsagssauté og rødkålspuré,
glace på and og pommes Fondant
Rødvinsporcheret pære med chokoladecrumble
og vaniljemousse i chokolade
Kaffe/The med småkager
Aspargessuppe
øl, vand og vin i 7 timer
***
kr. 895,-
traditionelle danske kro-retter
Selskaber

Menuer
Det klassiske

Menuer
Marts - April - Maj

Menuer
September - Oktober - November

Menuer
Juni - Juli - August

Menuer
December - Januar - Februar
