fbpx

Traditionel dansk kro

December – Februar

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 795,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu.

Velkomst

 

Kroens Bowle

kr. 45,-

Hvidvin og Hyldeblomst

kr. 55,-

 

Perlwein, Weingut Mend

kr. 65,-

Først

Blomkålssuppe med torsk, brunet smør og nødder

kr. 60,-

Laksetartar med citronmayonnaise, tuilles og urter

kr. 60,-

Cremet fiskesuppe med dild og jordskokkechips

kr. 60,-

Anderilette på smørstegt brød med marinerede brombær og stegte svampe

kr. 60,-

Carpaccio med salat, balsamico glace, oliven og parmesanost

kr. 60,-

Hønseconsommé med urter og kyllingeballontine

kr. 60,-

  • Dernæst

Braiseret svinekæber med saltbagte rodfrugter og syltede rødløg. Hertil kartoffelmos rørt med urter og rødvinssauce

kr. 160,-

Confiteret andelår med stegt grøntsagssauté og rødkålspuré. Hertil glace på and og pommes Fondant

kr. 160,-

Kalvemedallions på en bund af hvidløgsstegte østershatte og porrer. Hertil pommes Rösti og svampeglace

kr. 160,-

Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær. Serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler

kr. 160,-

Stegt torsk med smørdampede ærter, stegte nødder og blomkål. Hertil pommes Rissollee og sauce Hollandaise

kr. 160,-

  • Til sidst

Mandel Pannacotta med kirsebærsorbet og brændte mandler

kr. 60,-

Æblemazarin med hvid chokoladeganache og æblesorbet

kr. 60,-

Rødvinsporcheret pære med chokoladecrumble og vaniljemousse i chokolade

kr. 60,-

Syrlig æbletrifli med makroner, sød vanilje-cremefraiche og sprødt

kr. 60,-

Creme Brulee med jordbærsorbet

kr. 60,-

Gateau Marcel med appelsin

kr. 60,-

  • Natmad

    Aspargessuppe kr. 60,-

    Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 60,-

    Pålægsboller – smør selv kr. 60,-

    Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 75,-

    Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 75,-

    Pølsebord m/danske specialiteter kr. 85,-

    Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 85,-

      All inklusive

      Øl, vand og vin i 7 timer kr. 365,-

      Kaffe/The

      Med småkager kr. 45,- 

      Hjemmebagt kransekage kr. 55,-

      Hjemmelavede chokolader kr. 65,-

      Din helt egen fest

      all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

      ***

      Kroens Bowle

      Cremet fiskesuppe med dild og jordskokkechips

      Confiteret andelår med stegt grøntsagssauté og rødkålspuré,

      glace på and og pommes Fondant

      Rødvinsporcheret pære med chokoladecrumble

      og vaniljemousse i chokolade

      Kaffe/The med småkager

      Aspargessuppe

      øl, vand og vin i 7 timer

      ***

      kr. 795,-

      traditionelle danske kro-retter

      Selskaber

      Menuer

      Det klassiske

      Menuer

      Marts - April - Maj

      Menuer

      September - Oktober - November

      Menuer

      Juni - Juli - August

      Menuer

      December - Januar - Februar

      Buffeter

      I og ud af huset