fbpx

Traditionel dansk kro

December – Februar

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 695,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu.

December-februar: velkomst

  • Velkomst

  • Kroens Bowle

    • kr. 40,-
  • Hvidvin og Hyldeblomst

    • kr. 50,-
  • Perlwein, Weingut Mend

    • kr. 60,-

December-februar: først

  • Først

  • Blomkålssuppe med torsk, brunet smør og nødder

    • kr. 50,-
  • Laksetartar med citronmayonnaise, tuilles og urter

    • kr. 50,-
  • Cremet fiskesuppe med dild og jordskokkechips

    • kr. 50,-
  • Anderilette på smørstegt brød med marinerede brombær og stegte svampe

    • kr. 50,-
  • Carpaccio med salat, balsamico glace, oliven og parmesanost

    • kr. 50,-
  • Hønseconsommé med urter og kyllingeballontine

    • kr. 50,-

December-februar: dernæst

  • Dernæst

  • Braiseret svinekæber med saltbagte rodfrugter og syltede rødløg. Hertil kartoffelmos rørt med urter og rødvinssauce

    • kr. 135,-
  • Confiteret andelår med stegt grøntsagssauté og rødkålspuré. Hertil glace på and og pommes Fondant

    • kr. 135,-
  • Kalvemedallions på en bund af hvidløgsstegte østershatte og porrer. Hertil pommes Rösti og svampeglace

    • kr. 135,-
  • Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær. Serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler

    • kr. 135,-
  • Stegt torsk med smørdampede ærter, stegte nødder og blomkål. Hertil pommes Rissollee og sauce Hollandaise

    • kr. 135,-

December-februar: til sidst

  • Til sidst

  • Mandel Pannacotta med kirsebærsorbet og brændte mandler

    • kr. 50,-
  • Æblemazarin med hvid chokoladeganache og æblesorbet

    • kr. 50,-
  • Rødvinsporcheret pære med chokoladecrumble og vaniljemousse i chokolade

    • kr. 50,-
  • Syrlig æbletrifli med makroner, sød vanilje-cremefraiche og sprødt

    • kr. 50,-
  • Creme Brulee med jordbærsorbet

    • kr. 50,-
  • Gateau Marcel med appelsin

    • kr. 50,-

December-februar: tilkøb

  • Natmad

    • Aspargessuppe kr. 50,-
    • Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 50,-
    • Pålægsboller - smør selv kr. 50,-
    • Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 65,-
    • Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 65,-
    • Pølsebord m/danske specialiteter kr. 75,-
    • Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 75,-
  • All inklusive

    • Øl, vand og vin i 7 timer kr. 325,-
  • Kaffe/The

    • Med småkager kr. 40,-
    • Hjemmebagt kransekage kr. 50,-
    • Hjemmelavede chokolader kr. 60,-

Din helt egen fest

all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

***

Kroens Bowle

Cremet fiskesuppe med dild og jordskokkechips

Confiteret andelår med stegt grøntsagssauté og rødkålspuré,

glace på and og pommes Fondant

Rødvinsporcheret pære med chokoladecrumble

og vaniljemousse i chokolade

Kaffe/The med småkager

Aspargessuppe

øl, vand og vin i 7 timer

***

kr. 695,-

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Juni - Juli - August

Menuer

December - Januar - Februar

Buffeter

I og ud af huset