Traditionel dansk kro
Juni – August
"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst."
Peter Have, kromand
kr. 895,-/pers.
I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.
Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu
Ind i mellem
3 stk. gode franske oste kr. 58,-
5 stk. gode franske oste kr. 88,-
Natmad
Aspargessuppe kr. 65,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 65,-
Pålægsboller – smør selv kr. 65,-
Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 80,-
Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 80,-
Pølsebord m/danske specialiteter kr. 90,-
Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 90,-
All inclusive
Øl, vand og vin i 7 timer kr. 395,-
Kaffe/The
Med småkager kr. 50,-
Hjemmebagt kransekage kr. 60,-
Hjemmelavede chokolader kr. 70,-
Din helt egen fest
all inklusive – pr. person v/min. 20 personer
***
Kroens Bowle
Koldrøget laks med citronmayonnaise og urter
Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder
grillet majs, rødvinssauce og pommes Rissolles
Brombærsoftice
Kaffe/The med småkager
Aspargessuppe
øl, vand og vin i 7 timer
***
kr. 895,-
traditionelle danske kro-retter
Selskaber

Menuer
Det klassiske

Menuer
Marts - April - Maj

Menuer
September - Oktober - November

Menuer
Juni - Juli - August

Menuer
December - Januar - Februar
