fbpx

Traditionel dansk kro

Juni – August

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 795,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu

Velkomst

 

Kroens bowle

kr. 45,-

Hvidvin og Hyldeblomst

kr. 55,-

Perlwein, Weingut Mend

kr. 65,-

 

Forretter

Koldrøget laks med citronmayonnaise og urter

kr. 60,-

Røget tuncarpaccio med rygeostecreme og friterede capers

kr. 60,-

Nye danske kartofler med rødbede/radisecrudité og ramsløgsmayonnaise, toppet med røget, saltet gris

kr. 60,-

Fennikelgravad kalvefilet med ærtesalat og ærtemayonnaise

kr. 60,-

Skaldyrssalat med avokado, rogn og urter

kr. 60,-

Creme Ninon (ærtesuppe med flødeskum og champagne)

kr. 60,-

Hovedretter

Grillet svinekotelet med nye danske løg med top, stegt sommerspidskål og sprødt. Hertil nye danske kartofler og sauce Italienne

kr. 160,-

Kalvemørbrad med syltet æble, forårsløg og stegte østershatte serveret med sauce Piquante og danske, knuste kartofler

kr. 235,-

Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder og grillet majs. Hertil rødvinssauce og pommes Rissolles

kr. 160,-

Stegt laks serveret med smørdampede gulerødder og blomkål, ærtepuré og stegt citron. Hertil en cremet kartoffelskum og sauce Beurreblanc

kr. 160,-

Skindstegt kyllingebryst serveret med grøntsagssauté af årstidens grønt. Hertil Pomme Duchess og sauce Chasseur

kr. 160,-

Rosastegt krondyrkølle med stegte svampe, løg og marinerede danske sommerbær. Hertil timianstegte pommes rissollees af nye kartofler og vildtsauce tilsmagt med cognac

kr. 160,-

 

Dessert

Iskold jordbærsuppe med vaniljeis

kr. 60,-

Luftig koldskål med hjemmelavet kammerjunkecrumble og friske bær

kr. 60,-

Brombærsoftice

kr. 60,-

Pandekage med is

kr. 60,-

Marengsbund toppet med passionssorbet, crumble, flødeskum og friske bær

kr. 60,-

Ind i mellem

3 stk. gode franske oste kr. 58,-

5 stk. gode franske oste kr. 88,-

Natmad

Aspargessuppe kr. 60,-

Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 60,-

Pålægsboller – smør selv kr. 60,-

Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 75,-

Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 75,-

Pølsebord m/danske specialiteter kr. 85,-

Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 85,-

All inclusive

Øl, vand og vin i 7 timer kr. 365,-

Kaffe/The

Med småkager kr. 45,-

Hjemmebagt kransekage kr. 55,-

Hjemmelavede chokolader kr. 65,-

Din helt egen fest

all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

***

Kroens Bowle

Koldrøget laks med citronmayonnaise og urter

Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder

grillet majs, rødvinssauce og pommes Rissolles

Brombærsoftice

Kaffe/The med småkager

Aspargessuppe

øl, vand og vin i 7 timer

***

kr. 795,-

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Juni - Juli - August

Menuer

December - Januar - Februar

Buffeter

I og ud af huset