fbpx

Traditionel dansk kro

Juni – August

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 695,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu

Juni-August: Sommermenu velkomst

  • Velkomst

  • Kroens bowle

    • kr. 40,-
  • Hvidvin og Hyldeblomst

    • kr. 50,-
  • Perlwein, Weingut Mend

    • kr. 60,-

Juni-August: Sommermenu først

  • Forretter

  • Koldrøget laks med citronmayonnaise og urter

    • kr. 50,-
  • Røget tuncarpaccio med rygeostecreme og friterede capers

    • kr. 50,-
  • Nye danske kartofler med rødbede/radisecrudité og ramsløgsmayonnaise, toppet med røget, saltet gris

    • kr. 50,-
  • Fennikelgravad kalvefilet med ærtesalat og ærtemayonnaise

    • kr. 50,-
  • Skaldyrssalat med avokado, rogn og urter

    • kr. 50,-
  • Creme Ninon (ærtesuppe med flødeskum og champagne)

    • kr. 50,-

Juni-August: Sommermenu dernæst

  • Hovedretter

  • Grillet svinekotelet med nye danske løg med top, stegt sommerspidskål og sprødt. Hertil nye danske kartofler og sauce Italienne

    • kr. 135,-
  • Kalvemørbrad med syltet æble, forårsløg og stegte østershatte serveret med sauce Piquante og danske, knuste kartofler

    • kr. 210,-
  • Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder og grillet majs. Hertil rødvinssauce og pommes Rissolles

    • kr. 135,-
  • Stegt laks serveret med smørdampede gulerødder og blomkål, ærtepuré og stegt citron. Hertil en cremet kartoffelskum og sauce Beurreblanc

    • kr. 135,-
  • Skindstegt kyllingebryst serveret med grøntsagssauté af årstidens grønt. Hertil Pomme Duchess og sauce Chasseur

    • kr. 135,-
  • Rosastegt krondyrkølle med stegte svampe, løg og marinerede danske sommerbær. Hertil timianstegte pommes rissollees af nye kartofler og vildtsauce tilsmagt med cognac

    • kr. 135,-

Juni-August: Desserter

  • Dessert

  • Iskold jordbærsuppe med vaniljeis

    • kr. 50,-
  • Luftig koldskål med hjemmelavet kammerjunkecrumble og friske bær

    • kr. 50,-
  • Brombærsoftice

    • kr. 50,-
  • Pandekage med is

    • kr. 50,-
  • Marengsbund toppet med passionssorbet, crumble, flødeskum og friske bær

    • kr. 50,-

Juni-August: Tilkøb

  • Ind i mellem

    • 3 stk. gode franske oste kr. 58,-
    • 5 stk. gode franske oste kr. 88,-
  • Natmad

    • Aspargessuppe kr. 50,-
    • Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 50,-
    • Pålægsboller - smør selv kr. 50,-
    • Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 65,-
    • Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 65,-
    • Pølsebord m/danske specialiteter kr. 75,-
    • Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 75,-
  • All inclusive

    • Øl, vand og vin i 7 timer kr. 325,-
  • Kaffe/The

    • Med småkager kr. 40,-
    • Hjemmebagt kransekage kr. 50,-
    • Hjemmelavede chokolader kr. 60,-

Din helt egen fest

all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

***

Kroens Bowle

Koldrøget laks med citronmayonnaise og urter

Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder

grillet majs, rødvinssauce og pommes Rissolles

Brombærsoftice

Kaffe/The med småkager

Aspargessuppe

øl, vand og vin i 7 timer

***

kr. 695,-

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Juni - Juli - August

Menuer

December - Januar - Februar

Buffeter

I og ud af huset