fbpx

Traditionel dansk kro

Marts – Maj

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 795,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu

  • Kroens Bowle

kr. 45,-

    Hvidvin og Hyldeblomst

    kr. 55,-

      Perlwein, Weingut Mend

      kr. 65,-

      • Lun, bagt torsk anrettet med salturt, hjemmelavede sprøde chips og brunet smør med nødder

      kr. 60,-

       

        Friske asparges anrettet med rejer, radise og kold sauce Hollandaise

        kr. 60,-

         

          Carpaccio anrettet med bagte tomater, mild ramsløgsmayonnaise serveret med sprøde salater og ristede nødder

          kr. 60,-

           

            Klassisk Oksehalesuppe

            kr. 60,-

             

              Bresaola anrettet med oliven, sprøde salater, basilikumskum og revet parmesan

              kr. 60,-

               

                Okserilette anrettet på smørstegt brød med svampe-tapanade, syltede bøgehatte og urter.

                kr. 60,-

                • Helstegt kalvefilet serveret med stegt spidskål, bagt rødløg og puré. Hertil cremet urtesauce og pommes Anna

                kr. 160,-

                 

                  Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler

                  kr. 160,-

                   

                    Smørdampet lyssej serveret med asparges, stegte porre, dild-beurreblanc og smørstegte kartofler

                    kr. 160,-

                     

                      Rosastegt oksefilet serveret med årstidens stegte grøntsager, karamelliseret løgpuré, mild cognacsauce og pommes Anna

                      kr. 160,-

                       

                        Kalvekæber serveret med smørdampede rodfrugter, rabarberkompot, demiglace af braisersky og pommes Duchess.

                        kr. 160,-

                         

                          Unghanebryst serveret med syltet æble, rodfrugtsauté, kartoffelmos og kyllingeglace

                          kr. 160,-

                          • Chokolademousse og jordbærsorbet med hvid chokoladeganache

                          kr. 60,-

                           

                            Cheesecake med blommekompot

                            kr. 60,-

                             

                              Kroens dessertplatte med citronfromage, vaniljeis og chokoladekage

                              kr. 85,-

                               

                                Pistacie kage med mokkaparfâit

                                kr. 60,-

                                 

                                  Jordbærtrifli med citroncreme

                                  kr. 60,-

                                   

                                    Tiramisu

                                    kr. 60,-

                                     

                                      Ind i mellem

                                      3 stk. gode franske oste kr. 58,-

                                      5 stk. gode franske oste kr. 88,-

                                       

                                      Natmad

                                      Aspargessuppe kr. 60,-

                                      Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 60,-

                                      Pålægsboller – smør selv kr. 60,-

                                      Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 75,-

                                      Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 75,-

                                      Pølsebord m/danske specialiteter kr. 85,-

                                      Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 85,-

                                       

                                      All inclusive

                                      Øl, vand og vin i 7 timer kr. 365,-

                                       

                                      Kaffe/The

                                      Med småkager kr. 45,-

                                      Hjemmebagt kransekage kr. 55,-

                                      Hjemmelavede chokolader kr. 65,-

                                      Din helt egen fest

                                      all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

                                      ***

                                      Kroens Bowle

                                      Lun bagt torsk anrettet med salturt,

                                      hjemmelavede sprøde chips og brunet smør med nødder

                                      Helstegt Kalvefilet med spidskål, bagt rødløg og pûre.

                                      Hertil en cremet urtesauce og pommes Anna

                                      Chokolademousse og jordbærsorbet

                                      med hvid chokoladeganache

                                      Kaffe/The med småkager

                                      Aspargessuppe

                                      øl, vand og vin i 7 timer

                                      ***

                                      kr. 795,-

                                      traditionelle danske kro-retter

                                      Selskaber

                                      Menuer

                                      Det klassiske

                                      Menuer

                                      Marts - April - Maj

                                      Menuer

                                      September - Oktober - November

                                      Menuer

                                      Juni - Juli - August

                                      Menuer

                                      December - Januar - Februar

                                      Buffeter

                                      I og ud af huset