fbpx

Traditionel dansk kro

Marts – Maj

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 695,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu

Marts-Maj: velkomst

  • Kroens Bowle

    • kr. 40,-
  • Hvidvin og Hyldeblomst

    • kr. 50,-
  • Perlwein, Weingut Mend

    • kr. 60,-

Marts-Maj: først

  • Lun, bagt torsk anrettet med salturt, hjemmelavede sprøde chips og brunet smør med nødder

    • kr. 50,-
  • Friske asparges anrettet med rejer, radise og kold sauce Hollandaise

    • kr. 50,-
  • Carpaccio anrettet med bagte tomater, mild ramsløgsmayonnaise serveret med sprøde salater og ristede nødder

    • kr. 50,-
  • Klassisk Oksehalesuppe

    • kr. 50,-
  • Bresaola anrettet med oliven, sprøde salater, basilikumskum og revet parmesan

    • kr. 50,-
  • Okserilette anrettet på smørstegt brød med svampe-tapanade, syltede bøgehatte og urter.

    • kr. 50,-

Marts-Maj: dernæst

  • Helstegt kalvefilet serveret med stegt spidskål, bagt rødløg og puré. Hertil cremet urtesauce og pommes Anna

    • kr. 135,-
  • Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler

    • kr. 135,-
  • Smørdampet lyssej serveret med asparges, stegte porre, dild-beurreblanc og smørstegte kartofler

    • kr. 135,-
  • Rosastegt oksefilet serveret med årstidens stegte grøntsager, karamelliseret løgpuré, mild cognacsauce og pommes Anna

    • kr. 135,-
  • Kalvekæber serveret med smørdampede rodfrugter, rabarberkompot, demiglace af braisersky og pommes Duchess.

    • kr. 135,-
  • Unghanebryst serveret med syltet æble, rodfrugtsauté, kartoffelmos og kyllingeglace

    • kr. 135,-

Marts-Maj: til sidst

  • Chokolademousse og jordbærsorbet med hvid chokoladeganache

    • kr. 50,-
  • Cheesecake med blommekompot

    • kr. 50,-
  • Kroens dessertplatte med citronfromage, vaniljeis og chokoladekage

    • kr. 75,-
  • Pistacie kage med mokkaparfâit

    • kr. 50,-
  • Jordbærtrifli med citroncreme

    • kr. 50,-
  • Tiramisu

    • kr. 50,-

Marts-Maj: tilkøb

  • Ind i mellem

    • 3 stk. gode, franske oste kr. 58,-
    • 5 stk. gode, franske oste kr. 88,-
  • Natmad

    • Aspargessuppe kr. 50,-
    • Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 50,-
    • Pålægsboller - smør selv kr. 50,-
  • All inklusive

    • Øl, vand og vin i 7 timer kr. 325
  • Kaffe/The

    • med småkager kr. 40

Din helt egen fest

all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

***

Kroens Bowle

Lun bagt torsk anrettet med salturt,

hjemmelavede sprøde chips og brunet smør med nødder

Helstegt Kalvefilet med spidskål, bagt rødløg og pûre.

Hertil en cremet urtesauce og pommes Anna

Chokolademousse og jordbærsorbet

med hvid chokoladeganache

Kaffe/The med småkager

Aspargessuppe

øl, vand og vin i 7 timer

***

kr. 695,-

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Juni - Juli - August

Menuer

December - Januar - Februar

Buffeter

I og ud af huset