Traditionel dansk kro
Marts – Maj
"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst."
Peter Have, kromand
kr. 895,-/pers.
I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.
Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu
kr. 50,-
Hvidvin og Hyldeblomst
kr. 60,-
Perlwein, Weingut Mend
kr. 70,-
kr. 75,-
Friske asparges anrettet med rejer, radise og kold sauce Hollandaise
kr. 75,-
Carpaccio anrettet med bagte tomater, mild ramsløgsmayonnaise serveret med sprøde salater og ristede nødder
kr. 75,-
Klassisk Oksehalesuppe
kr. 75,-
Bresaola anrettet med oliven, sprøde salater, basilikumskum og revet parmesan
kr. 75,-
Okserilette anrettet på smørstegt brød med svampe-tapanade, syltede bøgehatte og urter.
kr. 75,-
kr. 185,-
Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler
kr. 185,-
Smørdampet lyssej serveret med asparges, stegte porre, dild-beurreblanc og smørstegte kartofler
kr. 185,-
Rosastegt oksefilet serveret med årstidens stegte grøntsager, karamelliseret løgpuré, mild cognacsauce og pommes Anna
kr. 185,-
Kalvekæber serveret med smørdampede rodfrugter, rabarberkompot, demiglace af braisersky og pommes Duchess.
kr. 185,-
Unghanebryst serveret med syltet æble, rodfrugtsauté, kartoffelmos og kyllingeglace
kr. 185,-
kr. 75,-
Cheesecake med blommekompot
kr. 75,-
Kroens dessertplatte med citronfromage, vaniljeis og chokoladekage
kr. 75,-
Pistacie kage med mokkaparfâit
kr. 75,-
Jordbærtrifli med citroncreme
kr. 75,-
Tiramisu
kr. 75,-
Ind i mellem
3 stk. gode franske oste kr. 58,-
5 stk. gode franske oste kr. 88,-
Natmad
Aspargessuppe kr. 65,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 65,-
Pålægsboller – smør selv kr. 65,-
Kold, godt skåret ribbensteg m/rugbrød, asier og rødkål kr. 80,-
Kartoffel/porresuppe m/sprød bacon og brød kr. 80,-
Pølsebord m/danske specialiteter kr. 90,-
Skipperlabskovs m/purløg, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 90,-
All inclusive
Øl, vand og vin i 7 timer kr. 395,-
Kaffe/The
Med småkager kr. 50,-
Hjemmebagt kransekage kr. 60,-
Hjemmelavede chokolader kr. 70,-
Din helt egen fest
all inklusive – pr. person v/min. 20 personer
***
Kroens Bowle
Lun bagt torsk anrettet med salturt,
hjemmelavede sprøde chips og brunet smør med nødder
Helstegt Kalvefilet med spidskål, bagt rødløg og pûre.
Hertil en cremet urtesauce og pommes Anna
Chokolademousse og jordbærsorbet
med hvid chokoladeganache
Kaffe/The med småkager
Aspargessuppe
øl, vand og vin i 7 timer
***
kr. 895,-
traditionelle danske kro-retter
Selskaber

Menuer
Det klassiske

Menuer
Marts - April - Maj

Menuer
September - Oktober - November

Menuer
Juni - Juli - August

Menuer
December - Januar - Februar
