fbpx

Traditionel dansk kro

September – November

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Helaftensarrangement for kun:

kr. 695,-/pers.

Med øl, vand og vin i 7 timer. Gælder ved minimum 20 personer.

I prisen indgår klargøring af festlokale, en smuk borddækning, enkelte blomster i vaser, den gode menu, gaveborde, alt det isvand man kan drikke … og selvfølgelig moms.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person pr. specialmenu.

September-november: velkomst

  • Velkomst

  • Kroens Bowle

    • kr. 40
  • Hvidvin og Hyldeblomst

    • kr. 50
  • Perlwein, Weingut Mend

    • kr. 60

September-november: først

  • Først

  • Enebærgravad krondyrkølle med marinerede brombær og mayonnaise

    • kr. 50
  • Hjemmerørt skinkesalat pyntet med grønt

    • kr. 50
  • Røget and med syltede bøgehatte og rygeostecreme

    • kr. 50
  • Serranoskinke med sprængt melon

    • kr. 50
  • Lakseballontine med sprøde salater

    • kr. 50
  • Kroens thaisuppe med korianderolie og kylling

    • kr. 50

September-november: dernæst

  • Dernæst

  • Rosastegt andebryst med æblekompot, stegt rødkål, ovnbagte kartoffelbåde og portvinsglace med brombær

    • kr. 135
  • Krondyrkølle med timianstegte Karl-Johan svampe, rødløg og marinerede tyttebær. Hertil pommes Anna og svampe a la creme

    • kr. 135
  • Confiteret halv kylling med stegte grøntsager, hvide kartofler, skysauce og sprængte agurker

    • kr. 135
  • Helstegt kalvefilet serveret med bagt tomat, smørstegte bønner og ærter. Hertil krydder-urte-flødekartofler

    • kr. 135
  • Farseret kalkunbryst med stegte grøntsager, pesto bagte kartofler og timian/hvidløgssky

    • kr. 135
  • Helstegt Oksefilet med bagte rodfrugter, stegt æble og puré. Hertil rødvinssauce og pommes Anna

    • kr. 135

September-november: til sidst

  • Til sidst

  • Portvinssyltede blommer med chokoladeis og marcipancrumble

    • kr. 50
  • ”Pære belle Helene”

    • kr. 50
  • Æbletærte med luftig cremefraiche og æblechips

    • kr. 50
  • ”Citron-måne”

    • kr. 50
  • Mocca Creme Brulee

    • kr. 50
  • Karamel Cheesecake

    • kr. 50

September-november: tilkøb

  • Ind i mellem

    • 3 stk. gode, franske oste kr. 58
    • 5 stk. gode, franske oste kr. 88
  • Natmad

    • Aspargessuppe kr. 50
    • Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 50
    • Pålægsboller - smør selv kr. 50
  • All inclusive

    • Øl, vand og vin i 7 timer kr. 325
  • Kaffe/The

    • Med småkager kr. 40
    • Hjemmebagt kransekage kr. 50
    • Hjemmelavede chokolader kr. 60

Din helt egen fest

all inklusive – pr. person v/min. 20 personer

***

Kroens Bowle

Lakseballontine med sprøde salater

Krondyrkølle med timianstegte Karl-Johan svampe,

rødløg, marinerede tyttebær, pommes Anna og svampe a la creme

Æbletærte med luftig cremefraîche og æblechips

Kaffe/The med småkager

Aspargessuppe

øl, vand og vin i 7 timer

***

kr. 695,-

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

December - Januar - Februar

Menuer

Juni - Juli - August

Buffeter

I og ud af huset