fbpx

Restaurant

Bus menuer

Busudflugter

Priser er gældende ved minimum 25 personer mellem kl. 12.00 - 14.30. Efter kl. 17.00 er der et tillæg på kr. 50,- pr. person. Menuerne kan ikke bestilles til fredage og lørdage

Menu 1

Karbonade med grønærter, gulerødder og hvide kartofler.
Sæsonens trifli med vanillecreme.

kr. 168,-

Pris pr. person

Menu 2

Gl. dags flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler og skysauce. Vanillefløderand med kirsebærsauce.

kr. 188,-

Pris pr. person

Menu 3

Skinkeschnitzel med ærter francaise, pommes saute og smørsauce. Appelsinfromage med citrussalat og vanillefløde.

kr. 188,-

Pris pr. person

Menu 4

Rosastegt kalvefilet med grønsagssauté, pommes rissollées og rødvinssauce. Chokolademousse tilsmagt med kaffe, hertil flødeskum og bær.

kr. 268,-

Pris pr. person

Menu 5

Marineret sild med karrysalat.
Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce.

kr. 188,-

Aften a la Carte
Tirsdagsflæsk