fbpx

traditionel dansk kro

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller via mail hvis du har spørgsmål, gerne vil booke et værelse eller høre nærmere om et eventuelt arrangement.

Om os

I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til af nostalgi… som at besøge en helt anden tidslomme.

Vi har særligt fokus på traditionel dansk mad og serverer gode kro-retter, men man kan naturligvis også vælge andre retter fra vores menukort. Vi anvender kun de bedste råvarer og sætter en ære i, selv at lave og tilberede maden fra bunden. Du kan hygge dig i vores små lavloftede stuer, der er fyldt med spændende antikviteter, mens du venter på den gode mad.

Vi bor ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus, der byder på mange seværdigheder, som natteliv og gode shoppe-muligheder. I Aarhus finder du bl.a. ARoS kunstmuseum og Ridehuset, som ofte afholder diverse kulturelle arrangementer. Derudover ligger Himmelbjerget omkring 20 minutters kørsel væk. Forlystelsesparkerne Lalandia og Legoland er begge omkring 1 times kørsel fra kroen.

Låsby Kro har i alt 45 værelser, flere selskabslokaler/konferencerum og kan afholde arrangementer i både det store og det små.

Gæster har mulighed for at spille billard og dart i vores “slyngelstue” som ligger i værelsesfløjen og ellers kan man trække sig tilbage på værelset og nyde den store TV pakke.

Check ind er fra kl. 15.00 og check ud er frem til kl. 11.00.

Ved forudbestilling kan vi sørge for hjælp til bagagen, til vaske- og stryge-
service, en ekstra dyne/pude og en baby-seng.
Ved henvendelse i receptionen, kan vi være behjælpelig med udlån af sy-sæt
og sko-pudsemidler og vi har et lille udvalg af adaptere/opladere.

Vi byder hjertelig velkommen.

Laasby Kro og Hotel ApS

Hovedgaden 49
8670 Låsby

tlf: +45 86 95 17 66
mail: info@laasby-kro.dk

Køkken – åbningstider

mandag- fredag
07:00 – 21:00

Weekend:
08:00 – 20:30