-
Forret
-
Rejecocktail med sprøde salater, asparges, citron og dressing
- kr. 78,-
-
Én stor, hjemmelavet tartelet med høns i asparges
- kr. 78,-
-
Asparges serveret med æg, soya, brunet smør og tomat
- kr. 88,-
-
Koldrøget laks med mayo, grønt og urter
- kr. 98,-
-
Hovedret
-
Wienerschnitzel med ærter francaise, pommes sauté og smørsauce
- kr. 198,-
-
Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce
- kr. 168,-
-
Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder
- kr. 168,-
-
”Bøf bearnaise” af helstegt oksemørbrad serveret med frisk grønt og stegte kartofler (steges medium)
- kr. 258,-
-
Ind i mellem
-
3 slags oste med behørigt tilbehør.
- kr. 88,-
-
Dessert
-
Æblekage som vores mor lavede den.
- kr. 58,-
-
Hjemmelavet islagkage med chokolade og marcipan.
- kr. 68,-
-
Pandekager med hjemmelavet is.
- kr. 68,-
-
Iskold jordbærsuppe med vaniljeis
- kr. 68,-
-
Børneretter
-
Lasagne med grøntsagsstave
- kr. 75,-
-
Fiskefilet med kartofler og persillesovs
- kr. 75,-
-
Pasta med kødsauce
- kr. 75,-
-
Børneis
- kr. 45,-