fbpx
  • Forret

  • Rejecocktail med sprøde salater, asparges, citron og dressing

    • kr. 78,-
  • Én stor, hjemmelavet tartelet med høns i asparges

    • kr. 78,-
  • Asparges serveret med æg, soya, brunet smør og tomat

    • kr. 88,-
  • Koldrøget laks med mayo, grønt og urter

    • kr. 98,-
  • Hovedret

  • Wienerschnitzel med ærter francaise, pommes sauté og smørsauce

    • kr. 198,-
  • Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce

    • kr. 168,-
  • Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder

    • kr. 168,-
  • ”Bøf bearnaise” af helstegt oksemørbrad serveret med frisk grønt og stegte kartofler (steges medium)

    • kr. 258,-
  • Ind i mellem

  • 3 slags oste med behørigt tilbehør.

    • kr. 88,-
  • Dessert

  • Æblekage som vores mor lavede den.

    • kr. 58,-
  • Hjemmelavet islagkage med chokolade og marcipan.

    • kr. 68,-
  • Pandekager med hjemmelavet is.

    • kr. 68,-
  • Iskold jordbærsuppe med vaniljeis

    • kr. 68,-
  • Børneretter

  • Lasagne med grøntsagsstave

    • kr. 75,-
  • Fiskefilet med kartofler og persillesovs

    • kr. 75,-
  • Pasta med kødsauce

    • kr. 75,-
  • Børneis

    • kr. 45,-