fbpx
  • Helstegt kalvefilet serveret med stegt spidskål, bagt rødløg og puré. Hertil cremet urtesauce og pommes Anna

    • kr. 140,-
  • Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler

    • kr. 140,-
  • Smørdampet lyssej serveret med asparges, stegte porre, dild-beurreblanc og smørstegte kartofler

    • kr. 140,-
  • Rosastegt oksefilet serveret med årstidens stegte grøntsager, karamelliseret løgpuré, mild cognacsauce og pommes Anna

    • kr. 140,-
  • Kalvekæber serveret med smørdampede rodfrugter, rabarberkompot, demiglace af braisersky og pommes Duchess.

    • kr. 140,-
  • Unghanebryst serveret med syltet æble, rodfrugtsauté, kartoffelmos og kyllingeglace

    • kr. 140,-