-
Helstegt kalvefilet serveret med stegt spidskål, bagt rødløg og puré. Hertil cremet urtesauce og pommes Anna
- kr. 140,-
-
Svinemørbrad toppet med persille, citronskal og flæskesvær serveret på en bund af stegte svampe, løg og timian. Hertil rødvinsglace og knuste kartofler
- kr. 140,-
-
Smørdampet lyssej serveret med asparges, stegte porre, dild-beurreblanc og smørstegte kartofler
- kr. 140,-
-
Rosastegt oksefilet serveret med årstidens stegte grøntsager, karamelliseret løgpuré, mild cognacsauce og pommes Anna
- kr. 140,-
-
Kalvekæber serveret med smørdampede rodfrugter, rabarberkompot, demiglace af braisersky og pommes Duchess.
- kr. 140,-
-
Unghanebryst serveret med syltet æble, rodfrugtsauté, kartoffelmos og kyllingeglace
- kr. 140,-