Priser er gældende ved minimum 25 personer mellem kl. 12.00 – 14.30.
Efter kl. 17.00 er der et tillæg på kr. 50,- pr. person.
Menuerne kan ikke bestilles til fredage og lørdage
Menu 1
Karbonade med grønærter, gulerødder og hvide kartofler.
Sæsonens trifli med vanillecreme.
kr. 168,-
Pris pr. person
Menu 2
Gl. dags flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler og skysauce. Vanillefløderand med kirsebærsauce.
kr. 188,-
Pris pr. person
Menu 3
Skinkeschnitzel med ærter francaise, pommes saute og smørsauce. Appelsinfromage med citrussalat og vanillefløde.
kr. 188,-
Pris pr. person
Menu 4
Rosastegt kalvefilet med grønsagssauté, pommes rissollées og rødvinssauce. Chokolademousse tilsmagt med kaffe, hertil flødeskum og bær.
kr. 268,-
Pris pr. person
Menu 5
Marineret sild med karrysalat.
Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce.
kr. 188,-