fbpx

Priser er gældende ved minimum 25 personer mellem kl. 12.00 – 14.30.

Efter kl. 17.00 er der et tillæg på kr. 50,- pr. person.

Menuerne kan ikke bestilles til fredage og lørdage

  • Menu 1

  • Karbonade med grønærter, gulerødder og hvide kartofler.
    Sæsonens trifli med vanillecreme.

    • kr. 168,-

    Pris pr. person

  • Menu 2

  • Gl. dags flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler og skysauce. Vanillefløderand med kirsebærsauce.

    • kr. 188,-

    Pris pr. person

  • Menu 3

  • Skinkeschnitzel med ærter francaise, pommes saute og smørsauce. Appelsinfromage med citrussalat og vanillefløde.

    • kr. 188,-

    Pris pr. person

  • Menu 4

  • Rosastegt kalvefilet med grønsagssauté, pommes rissollées og rødvinssauce. Chokolademousse tilsmagt med kaffe, hertil flødeskum og bær.

    • kr. 268,-

    Pris pr. person

  • Menu 5

  • Marineret sild med karrysalat.
    Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce.

    • kr. 188,-