fbpx
  • Hovedretter

  • Grillet svinekotelet med nye danske løg med top, stegt sommerspidskål og sprødt. Hertil nye danske kartofler og sauce Italienne

    • kr. 140,-
  • Kalvemørbrad med syltet æble, forårsløg og stegte østershatte serveret med sauce Piquante og danske, knuste kartofler

    • kr. 215,-
  • Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder og grillet majs. Hertil rødvinssauce og pommes Rissolles

    • kr. 140,-
  • Stegt laks serveret med smørdampede gulerødder og blomkål, ærtepuré og stegt citron. Hertil en cremet kartoffelskum og sauce Beurreblanc

    • kr. 140,-
  • Skindstegt kyllingebryst serveret med grøntsagssauté af årstidens grønt. Hertil Pomme Duchess og sauce Chasseur

    • kr. 140,-
  • Rosastegt krondyrkølle med stegte svampe, løg og marinerede danske sommerbær. Hertil timianstegte pommes rissollees af nye kartofler og vildtsauce tilsmagt med cognac

    • kr. 140,-