fbpx

Hovedretter

Grillet svinekotelet med nye danske løg med top, stegt sommerspidskål og sprødt. Hertil nye danske kartofler og sauce Italienne

kr. 140,-

Kalvemørbrad med syltet æble, forårsløg og stegte østershatte serveret med sauce Piquante og danske, knuste kartofler

kr. 215,-

Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder og grillet majs. Hertil rødvinssauce og pommes Rissolles

kr. 140,-

Stegt laks serveret med smørdampede gulerødder og blomkål, ærtepuré og stegt citron. Hertil en cremet kartoffelskum og sauce Beurreblanc

kr. 140,-

Skindstegt kyllingebryst serveret med grøntsagssauté af årstidens grønt. Hertil Pomme Duchess og sauce Chasseur

kr. 140,-

Rosastegt krondyrkølle med stegte svampe, løg og marinerede danske sommerbær. Hertil timianstegte pommes rissollees af nye kartofler og vildtsauce tilsmagt med cognac

kr. 140,-