-
Hovedretter
-
Grillet svinekotelet med nye danske løg med top, stegt sommerspidskål og sprødt. Hertil nye danske kartofler og sauce Italienne
- kr. 140,-
-
Kalvemørbrad med syltet æble, forårsløg og stegte østershatte serveret med sauce Piquante og danske, knuste kartofler
- kr. 215,-
-
Rosastegt okseculotte serveret med nye, danske gulerødder og grillet majs. Hertil rødvinssauce og pommes Rissolles
- kr. 140,-
-
Stegt laks serveret med smørdampede gulerødder og blomkål, ærtepuré og stegt citron. Hertil en cremet kartoffelskum og sauce Beurreblanc
- kr. 140,-
-
Skindstegt kyllingebryst serveret med grøntsagssauté af årstidens grønt. Hertil Pomme Duchess og sauce Chasseur
- kr. 140,-
-
Rosastegt krondyrkølle med stegte svampe, løg og marinerede danske sommerbær. Hertil timianstegte pommes rissollees af nye kartofler og vildtsauce tilsmagt med cognac
- kr. 140,-