fbpx
  • Dernæst

  • Rosastegt andebryst med æblekompot, stegt rødkål, ovnbagte kartoffelbåde og portvinsglace med brombær

    • kr. 140,-
  • Krondyrkølle med timianstegte Karl-Johan svampe, rødløg og marinerede tyttebær. Hertil pommes Anna og svampe a la creme

    • kr. 140,-
  • Confiteret halv kylling med stegte grøntsager, hvide kartofler, skysauce og sprængte agurker

    • kr. 140,-
  • Helstegt kalvefilet serveret med bagt tomat, smørstegte bønner og ærter. Hertil krydder-urte-flødekartofler

    • kr. 140,-
  • Farseret kalkunbryst med stegte grøntsager, pesto bagte kartofler og timian/hvidløgssky

    • kr. 140,-
  • Helstegt Oksefilet med bagte rodfrugter, stegt æble og puré. Hertil rødvinssauce og pommes Anna

    • kr. 140,-