Restaurant
Aften a la Carte
“Vores restaurant er lidt speciel – på den gode måde.
I de små, autentiske stuer breder sig en fristende duft af veltilberedte retter,
mens det summer af gæsternes hyggelige snak”
Peter Have, kromand
Gældende fra d. 1 november 2020
Restauranten har åbent om aftenen fra kl. 17-21
Forret
Rejecocktail
med sprøde salater, asparges, citron
og dressing
kr. 78,-
Én stor, hjemmelavet tartelet
med høns i asparges
kr. 78,-
Enebær gravad dyrekølle med marinerede bær,
rødbede og trøffelmayo
kr. 88,-
Koldrøget laks
med mayo, grønt og urter
kr. 98,-
Ristet torsk serveret med æble, blomkål og dild
kr. 88,-
Hovedret
Bøf bearnaise af helstegt oksemørbrad
med årstidens grøntsager og stegte kartofler.
Steges medium
kr. 258,-
300 g. Ribeye med grønt, pommes anna
og mild pebersauce
kr. 238,-
Wienerschnitzel
med ærter francaise, pommes sauté og smørsauce
kr. 198,-
Dansk bøf
med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce
kr. 168,-
Stegt flæsk
med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder
kr. 168,-
Dagens fisk
med nye kartofler, årstidens grønt og brunet smør med nødder
(spørg tjeneren)
kr. 188,-
Ind i mellem
3 slags oste
med behørigt tilbehør.
kr. 88,-
Dessert
Æblekage som vores mor lavede den.
kr. 58,-
Pandekage med hjemmelavet is.
kr. 78,-
Æblemazarinkage serveret med bagt æble og sorbet
kr. 78,-
Hjemmelavet islagkage med chokolade og marcipan.
kr. 78,-
Gateau Marcel med rabarber og vaniljeis
kr. 88,-

Søndagsmenu

Aften a la Carte

Menuer til busudflugter

Tirsdagsflæsk

Selskabsbuffet - i og ud af huset
