fbpx

Restaurant

Aften a la Carte

Gældende fra d. 3 januar 2022

Restauranten har åbent om aftenen fra kl. 17:20 -21:30

  

Kroens menu

 Forret

 Håndpillede rejer med citron mayo, rogn, sprød salat, marineret agurk og urter.

Hovedret

Steak af okse, jordskokker, svampe, rødvinsglace, urter, kartofler

Dessert.

Chokoladekage med jordbærsorbet.

Hovedret alene kr.  245,-

2 retter             kr.  295,-

3 retter             kr.  365,-

Kroens vinmenu

2018 Coteaux du Giennois, Loire, Frankrig.

2016 Ch. Breillan, Haut Medoc, Bordeaux, Frankrig.

Tawny Port, Fonseca, Oporto, Portugal.

2 glas vinmenu kr. 180,-

3 glas vinmenu kr. 235,-

Drivers vinmenu

2 glas vinmenu kr.  90,-

3 glas vinmenu kr. 120,-

Forretter

Koldøget laksetatar med kold porresauce, ørred/silderogn, dild.

kr.  118,-

 

 Vegetar: Pocheret kålrabi, citron mayo, ristede hasselnødder, syltede persillestænger, kørvel.

 kr.  98,-

 ( Tilkøb: røget og tørret kalvehjerte: kr. 20,- )

 

Stegt og røget andebryst, appelsin mayo, æble, salat, radise karse.

kr. 108,-

 

Hovedretter 

  

Dagens fisk, porre, selleri, Sauce Beurre Blanc, æble, kartoffel

 kr.  268,-

 

Braiserede spoleben, løg, rødbeder, kraftig svampesauce, kartoffelmos.

 kr.  258,-

 

 Frijsenborg kylling, kål, løg, Sauce Blanquette, kartofler.

 kr.  258,-

 

Vegetar: Stegte svampe, løg, timian, gulerod, rødbede, chips,

grøntsagssauce tilsmagt med portvin.

 kr.  248,-

 

Desserter

  

 Pæretærte med råsyltede pære, vaniljeis.

 kr.  88,-

  

Vegetar: Gulerodskage, gulerodssorbet, syltet gulerod, frisk citron, urter.

  kr.  88,-

   

Syrlig æbletrifli, makroner, sød vanilje creme fraiche, sprødt

  kr.  88,-

 

 

 

 

 

 

Aften a la Carte
Tirsdagsflæsk