Restaurant

Aften a la Carte

Menukort

Mandag til lørdag kl. 17:20—21:00

Forretter:

  • Tarteletter 88,-

    Med høns i asparges

  • Rørt laksetatar 98,-

    Med citron, rogn og urter

  • Røget svinemørbrad fra eget røgeri 88,-

    Med malt, trøffel og rødbeder

  • Rejecocktail 98,-

    Håndpillede rejer, asparges, rogn og selvfølgelig den hjemmelavede dressing. Friskbagt brød og rørt smør

Hovedretter:

  • Dagens fisk 228,-

    Stegt på panden, serveret med stegte grøntsager, kartofler og brunet smør

  • Stegt flæsk 198,-

    Serveret med kartofler, persillesovs samt hjemmesyltet rødbeder. Spis alt hvad du kan.

  • Skinkeschnitzel 198,-

    Serveret med ægte francaise, wienerdreng og braserede kartofler. Vælg mellem: Rigtig smørsauce eller skysauce.

  • Hakkebøf 188,-

    Serveret med stegte grønsager, bløde løg, skysauce hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder

Desserter:

  • Pandekager 88,-

    Rørt med lækker vanilje, hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og chokoladesauce.

  • Rabarber 88,-

    Mousse - is - syltet - crumble.

  • Kroens hjemmelavede islagkage 88,-

    Med chokolade og marcipan. Hertil bær, flødeskum og chokoladesauce.

  • Gammeldags æblekage 78,-
  • 3 slags ose med behørigt tilbehør 88,-

    Brie, Vesterhavsost og Rød Sol

De kolde drikke:

  • Fadøl 32,-

    Alm. lille

  • Fadøl 55,-

    Alm. stor

  • Fadøl Classic 36,-

    Lille

  • Fadøl Classic 60,-

    Stor

  • Flaske øl 35,-
  • Sodvavand 25cl 29,-

    Pr. glas

  • Sodvavand 40cl 50,-

    Pr. glas

  • Isvand 25,-

    Ad libitum

  • Isvand 10,-

    Sammen med øvrige drikkevarer

Med venlig hilsen

Søren Ilsø

Køkkenchef på Låsby Kro

Gode råvarer skaber den bedste mad!

På Låsby Kro går kokkene ikke på kompromis med de gode råvarer. Tingene laves fra bunden og der bruges så vidt muligt danske råvarer, så smagen er så frisk som mulig. Når f.eks. sommerens jordbær kommer frem eller forårets først asparges, så skabes der retter med udgangspunkt i netop årstidens råvarer, hvilket man helt sikkert vil kunne smage.

Hilsen Søren – chefkok på Låsby Kro

Hvad siger gæsterne om vores mad?

Frokost a la Carte

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kroens Fristelser

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Tirsdagsflæsk

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kroens Menukort

Vinter forkælelse

Hele januar og februar

Mandag til lørdag kl. 17:20—21:00

2 retter kr. 195,-

3 retter kr. 245,-

Tilbuddet gælder til maksimum 12 gæster, inkl. børn

  • Rejecocktail
  • Bøf bearnaise af oksefilet, 200 gram

    Serveret med årstidens grønt

  • Hjemmelavet islagkage

Forretter:

  • Rejecocktail 98,-

    Håndpillede rejer, asparges, rogn og selvfølgelig den hjemmelavede dressing. Friskbagt brød og rørt smør

  • Tarteletter med høns i asparges 88,-
  • Blomkålssuppe med sprød bacon 88,-
  • Koldrøget laks fra eget røgeri 118,-

    Serveret med hummercreme, rogn og dild

Hovedretter:

  • Dagens fisk 228,-

    Fisken er stegt på panden, lagt på et bed af årstidens grønt. Hertil får du kartofler og brunet smør

  • Stegt flæsk 198,-

    Flæsket er saltet og tilberedt i ovnen ved 230 grader. Vi giver dig små kogte kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder. Du må spise alt det du kan

  • Skinkeschnitzel 198,-

    Vores Schnitzel er banket af mørbrad, paneret og stegt på panden. Vi krydre ærterne med bacon og løg og du får rigtig smørsauce og brasede kartofler til

  • Hakkebøf 188,-

    Serveret med stegte grønsager, bløde løg, skysauce hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder

Desserter:

  • Pandekager 88,-

    Rørt med lækker vanilje og vi giver dig hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og chokoladesauce

  • Islagkage 88,-

    Vi rører vores islagkage med chokolade og marcipan. Du får også bær, flødeskum og chokoladesauce

  • Gammeldags æblekage 78,-
  • 3 slags ose med behørigt tilbehør 88,-

    Brie, Vesterhavsost og Rød Sol

Med venlig hilsen

Søren Ilsø

Køkkenchef på Låsby Kro

Booking af bord

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Antal valgt: 0
Er der specielle hensyn vi skal forholde os til, som gluten/laktose intolerans, diabetes, vegetar osv. Det vil vi af hensyn til køkkenets planlægning gerne have oplyst.

Eller giv os et kald