fbpx

Restaurant

Aften a la Carte

Siden 1734 har det være muligt for landevejens farende svende at komme ind på Låsby Kro og få et anstændigt måltid mad. Dengang kom man til kroen på ryggen af en hest, med hestevogn eller med oksekærrer. I dag kommer kroens gæster noget mere standsmæssigt.

Siden den 11. marts 2020 har Låsby Kro været udfordret af en global pandemi. Corona kom og lagde en grim hånd på vores samfund. Den har medført 3 ned lukninger af vores sociale liv. Vi kunne ikke gå i biografen, til fodboldkampe, på restaurantbesøg, til koncerter, ja listen ville ingen ende tage.

Det har været medvirkende til, at mange af vores dygtige personaler, har fundet nye veje at gå. Nogle har fundet arbejde i andre brancher og vender ikke mere tilbage til den branche, som jeg syntes, er den bedste i verden, nemlig hotel og restaurationsbranchen. En branche der har massiv mangel på faglært arbejdskraft.

Her på Låsby Kro mangler vi i skrivende stund at få besat 4 fuldtidsstillinger i vores køkken. Vi har under hele Corona pandemien kørt med et minimum personale, og nu er vi der, hvor vi ikke kan finde gode faglærte kokke. Derfor må vi nu prioriterer i vores produkter.

Det betyder vi, på ubestemt tid, desværre ikke kan tilbyde vores gæster plads i vores a la carte restaurant. Vi skal have fuld fokus på vores konfirmationer, fester, selskaber, konferencer og hotelgæster. Det betyder, at vi ikke kan tilbyde stegt flæsk om tirsdagen, gammeldags oksesteg om søndagen eller en rød bøf på ugens andre dage.

Det har været en meget svær beslutning, der betyder vi nu skal bryde med en tradition, som er 288 år gammel. Det er vores håb, vi snart finder dygtige medarbejdere, så vi igen kan tilbyde a la carte.

Fra 1. maj skal man være minimum 10 personer for at få bord i vores restaurant, og vi aftaler menuen, inden ankomst.

Med venlig hilsen

Peter Have

Låsby Kro

 

 

 

 

 

 

Aften a la Carte

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdagsflæsk