fbpx

Restaurant

Aften a la Carte

“Vores restaurant er lidt speciel – på den gode måde.

I de små, autentiske stuer breder sig en fristende duft af veltilberedte retter,

mens det summer af gæsternes hyggelige snak” 

Peter Have, kromand

 

Gældende fra d. 1 november 2020

Restauranten har åbent om aftenen fra kl. 17-21

 

 

Forret

 

Rejecocktail

 med sprøde salater, asparges, citron

og dressing

kr.  78,-

 

Én stor, hjemmelavet tartelet

med høns i asparges

kr.  78,-

 

Enebær gravad dyrekølle med marinerede bær,

rødbede og trøffelmayo

kr.  88,-

 

Koldrøget laks

med mayo, grønt og urter

kr.  98,-

 

Ristet torsk serveret med æble, blomkål og dild

kr.  88,-

 

 

Hovedret 

 

 

Bøf bearnaise af helstegt oksemørbrad

med årstidens grøntsager og stegte kartofler.

Steges medium

kr.  258,-

 

300 g. Ribeye med grønt, pommes anna

og mild pebersauce 

kr.  238,-

 

Wienerschnitzel

med  ærter francaise, pommes sauté og smørsauce

kr.  198,-

Dansk bøf

med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce

kr.  168,-

 

 

Stegt flæsk

med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder

kr.  168,-

 

 

Dagens fisk

med nye kartofler, årstidens grønt og brunet smør med nødder

(spørg tjeneren)

kr.  188,-

 

 

 

Ind i mellem 

 

 

3 slags oste

med behørigt tilbehør.

kr.  88,-

 

 

Dessert 

 

 

 Æblekage som vores mor lavede den.

kr.  58,-

 

Pandekage med hjemmelavet is.

kr.  78,-

Æblemazarinkage serveret med bagt æble og sorbet  

kr. 78,-

 

Hjemmelavet islagkage med chokolade og marcipan.

kr.  78,-

 

Gateau Marcel med rabarber og vaniljeis 

kr.  88,-

 

 

 

Søndagsmenu
Aften a la Carte
Menuer til busudflugter
Tirsdagsflæsk
Selskabsbuffet - i og ud af huset