fbpx

Restaurant

Tirsdagsflæsk

 

 

 

 

 

Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder (fra kl. 17:20)

kr. 155,-

 

Aften a la Carte
Tirsdagsflæsk

Kroens Menukort

 

Forretter

Rejecocktail.

Håndpillede rejer, asparges, rogn og

selvfølgelig den hjemmelavede dressing.

Friskbagt brød og rørt smør.

Kr. 98,-

Tarteletter med høns i asparges

Kr. 88,-

Blomkålssuppe med sprød bacon

Kr. 88,-

 

Hønsesalat.

Rørt med mayonnaise, æbler, rødløg, rød peber

og det sprøde bacon på toppen.

Friskbagt brød og rørt smør.

Kr. 98,-

Hovedretter

 Dagens fisk.

Fisken er stegt på panden, lagt på et bed af årstidens grønt.

Hertil får du kartofler og en sauce med dild.

 Kr. 228,-

Stegt flæsk.

Flæsket er saltet og tilberedt i ovnen ved 230 grader.

Vi giver dig små kogte kartofler, persillesovs

og hjemmesyltede rødbeder.

Du må spise alt det du kan.

198,-

Skinkeschnitzel.

Vores Schnitzel er banket af mørbrad, paneret og stegt på panden.

Vi krydre ærterne med bacon og løg og du får

rigtig smørsauce og brasede kartofler til.

Kr. 218,-

Desserter

Pandekager.

Rørt med lækker vanilje og vi giver dig

hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og chokoladesauce.

Kr.  78,-

Islagkage.

Vi rører vores islagkage med chokolade og marcipan.

Du får også bær, flødeskum og chokoladesauce.

Kr.  88,-

Med venlig hilsen

Søren Ilsø

Køkkenchef på Låsby Kro