Restaurant
Tirsdagsflæsk
Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder (fra kl. 17:20)
kr. 155,-
Kroens Menukort
Forretter
Rejecocktail.
Håndpillede rejer, asparges, rogn og
selvfølgelig den hjemmelavede dressing.
Friskbagt brød og rørt smør.
Kr. 98,-
Tarteletter med høns i asparges
Kr. 88,-
Blomkålssuppe med sprød bacon
Kr. 88,-
Hønsesalat.
Rørt med mayonnaise, æbler, rødløg, rød peber
og det sprøde bacon på toppen.
Friskbagt brød og rørt smør.
Kr. 98,-
Hovedretter
Dagens fisk.
Fisken er stegt på panden, lagt på et bed af årstidens grønt.
Hertil får du kartofler og en sauce med dild.
Kr. 228,-
Stegt flæsk.
Flæsket er saltet og tilberedt i ovnen ved 230 grader.
Vi giver dig små kogte kartofler, persillesovs
og hjemmesyltede rødbeder.
Du må spise alt det du kan.
198,-
Skinkeschnitzel.
Vores Schnitzel er banket af mørbrad, paneret og stegt på panden.
Vi krydre ærterne med bacon og løg og du får
rigtig smørsauce og brasede kartofler til.
Kr. 218,-
Desserter
Pandekager.
Rørt med lækker vanilje og vi giver dig
hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og chokoladesauce.
Kr. 78,-
Islagkage.
Vi rører vores islagkage med chokolade og marcipan.
Du får også bær, flødeskum og chokoladesauce.
Kr. 88,-
Med venlig hilsen
Søren Ilsø
Køkkenchef på Låsby Kro
