Hver tirsdag fra kl. 17.20
169,- pr. person. Gældende fra d. 28. november 2023
Var maden så lækker, at du kunne tænke dig at lave det selv? Her er opskriften:
Først saltes flæsket i 24 timer ved 1,11 % saltlage, derefter skæres flæsket i skiver. 13 mm ikke 12 ikke 11, men 13 mm. Flæsket stilles oprejst i bradepander og krydres. Derefter giver vi det 30 min. ved 200 grader. Det var grundtilberedningen. Når du bestiller flæsk, tager vi flæsket og ligger det på riste og sætter det i ovnen i 8 min. ved 230 grader.
På Låsby Kro går kokkene ikke på kompromis med de gode råvarer. Tingene laves fra bunden og der bruges så vidt muligt danske råvarer, så smagen er så frisk som mulig. Når f.eks. sommerens jordbær kommer frem eller forårets først asparges, så skabes der retter med udgangspunkt i netop årstidens råvarer, hvilket man helt sikkert vil kunne smage.