fbpx

Restaurant

Julen

Gældende fra d. 1. februar 2022

Restauranten har åbent om aftenen fra kl. 17:20 -21:30

  

Kroens menu

 Forret

 Røget svinemørbrad serveret med hjertesalat, cæsar dressing, ramsløg, og sprødt rugbrød.

Hovedret

Dansk kalve cuvette og bryst serveret med Pommes Anna, friteret løg,

rødbede i julienne, Sauce Italienne, trøffel og skovsyre. 

Dessert.

Karamel parfâit, kanel,æble, ganache, lemoncurd, tuilles.

Hovedret alene kr.  245,-

2 retter             kr.  295,-

3 retter             kr.  365,-

Kroens vinmenu

2020 Blanc de Noir Rosé, Buitenverwachting, Sydafrika.

2020 Barbera d’Alba, Piemonte, Italien.

TMuscat de Beaumes de Venise, Rhone, Frankrig.

2 glas vinmenu kr. 225,-

3 glas vinmenu kr. 275,-

Drivers vinmenu

2 glas vinmenu kr. 125,-

3 glas vinmenu kr. 175,-

Forretter

Koldøget laksetatar med kold porresauce, ørred/silderogn, dild.

kr.  118,-

 

 Edamame bønner, wasabi, mayo, fennikel crudite, soya, sesam, dild, frissé, tapioca.

 kr.  98,-

 

Frijsenborg kylling, asparges, sprød butterdej, bagt tomat.

kr. 108,-

 

Hovedretter 

  

Dagens fisk, porre, selleri, Sauce Beurre Blanc, æble, kartoffel

 kr.  268,-

 

Braiserede spoleben, løg, rødbeder, kraftig svampesauce, kartoffelmos.

 kr.  258,-

 

 Faeseret poussin, rosenkål, rødbede, Pommes Anna med urter, trøffelsauce og marinerede tyttebær.

 kr.  258,-

 

Stegte svampe, løg, timian, gulerod, rødbede, chips,

grøntsagssauce tilsmagt med portvin.

 kr.  248,-

 

Desserter

  

 Pæretærte med råsyltede pære, vaniljeis.

 kr.  88,-

  

Gulerodskage, gulerodssorbet, syltet gulerod, frisk citron, urter.

  kr.  88,-

   

Syrlig æbletrifli, makroner, sød vanilje creme fraiche, sprødt

  kr.  88,-

 

 

 

 

 

 

Aften a la Carte

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdagsflæsk