Restaurant
Julen
Kroens juleanretning
min. 4 couverter
Hvide sild med karrysalat.
Æg med rejer, mayonnaise og citron.
Fiskefilet med remoulade.
***
Ribbensteg med rødkål.
Tartelet med høns i asparges.
Medister med stuvet kål
***
2 oste med behørigt tilbehør eller Ris a la mande med kirsebærsauce.
Groft brød, flutes og smør.
2 serveringer kr. 250,-
3 serveringer kr. 315,-
Julefrokost i og ude af huset
min. 20 couverter
Hvide sild med karrysalat.
Kryddersild med kapers/rødløgscreme
Fiskefilet med remoulade og citron.
***
Rødkålssalat med appelsin og valnødder
Lun julepostej med champignon og bacon
Tartelet med høns i asparges.
Medister med stuvet kål
Ribbensteg med brunede kartofler.
Glaseret skinke med grønlangkål.
***
Oste med behørigt tilbehør
Ris al a mande med kirsebærsauce.
***
Til buffeten serveres groft brød, flutes og smør.
Pris pr. person 395,-
Lune retter leveres kolde – lige til at varme i ovnen
Skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen.
Ud af huset skal afhentes inden kl. 17:00
Alt gældende fra d. 25 november til d. 21 december (2022)
