fbpx

Restaurant

Julen

Kroens juleanretning

min. 4 couverter

Hvide sild med karrysalat.

Æg med rejer, mayonnaise og citron.

Fiskefilet med remoulade.

***

Ribbensteg med rødkål.

Tartelet med høns i asparges.

Medister med stuvet kål

***

2 oste med behørigt tilbehør eller Ris a la mande med kirsebærsauce.

Groft brød, flutes og smør.

2 serveringer   kr. 250,-

3 serveringer   kr. 315,-

Julefrokost i og ude af huset

min. 20 couverter

Hvide sild med karrysalat.

Kryddersild med kapers/rødløgscreme

Fiskefilet med remoulade og citron.

***

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

Lun julepostej med champignon og bacon

Tartelet med høns i asparges.

Medister med stuvet kål

Ribbensteg med brunede kartofler.

Glaseret skinke med grønlangkål.

***

Oste med behørigt tilbehør

Ris al a mande med kirsebærsauce.

***

Til buffeten serveres groft brød, flutes og smør.

Pris pr. person 395,-

Lune retter leveres kolde – lige til at varme i ovnen

Skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen.

Ud af huset skal afhentes inden kl. 17:00

Alt gældende fra d. 25 november til d. 21 december (2022) 

 

 

 

 

 

 

Aften a la Carte
Tirsdagsflæsk