Restaurant

Julen

Alt gældende fra
d. 22. november til d. 21. december

Kroens juleanretning
i og ude af huset

Min. 4 couverter

Min. 10 couverter ud af huset

2 serveringer   kr. 250,-

3 serveringer   kr. 315,-

  • Hvide sild med karrysalat
  • Æg med rejer, mayonnaise og citron
  • Fiskefilet med remoulade
  • Ribbensteg med rødkål
  • Tartelet med høns i asparges
  • Medister med stuvet kål
  • 2 oste med behørigt tilbehør eller Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Groft brød, flutes og smør

Alt gældende fra d. 24 november til d. 22 december

Julefrokost

Så sørger Låsby Kro for lækker julemad med alt hvad hertil hører. Tilberedt fra bunden med friske og gode råvarer.

Julefrokost
i og ude af huset

Min. 20 couverter i huset

Pris pr. person 395,-

  • Hvide sild med karrysalat
  • Kryddersild med kapers/rødløgscreme
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Rødkålssalat med appelsin og valnødder
  • Lun julepostej med champignon og bacon
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Medister med stuvet kål
  • Ribbensteg med brunede kartofler
  • Glaseret skinke med grønlangkål
  • Oste med behørigt tilbehør
  • Ris al a mande med kirsebærsauce.
  • Til buffeten serveres groft brød, flutes og smør

Lune retter leveres kolde – lige til at varme i ovnen

Skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen.

Ud af huset skal afhentes inden kl. 17:00

Alt gældende fra d. 22. november til d. 21. december (2023)

Gode råvarer skaber den bedste mad!

På Låsby Kro går kokkene ikke på kompromis med de gode råvarer. Tingene laves fra bunden og der bruges så vidt muligt danske råvarer, så smagen er så frisk som mulig. Når f.eks. sommerens jordbær kommer frem eller forårets først asparges, så skabes der retter med udgangspunkt i netop årstidens råvarer, hvilket man helt sikkert vil kunne smage.

Aften a la Carte

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Tirsdagsflæsk

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Påskemenu

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor