Restaurant
Mandag til lørdag kl. 12:00—14:00
Med alt hvad dertil hører
m. 2 stegte
med høns i asparges
med høns i asparges
m. mayo og rejer
og syltede agurker
m. mayo og tomat
m. karrysalat og løg
.
spørg personalet
Pr. glas
Pr. glas
Ad libitum
Sammen med øvrige drikkevarer
Med venlig hilsen
Søren Ilsø
Køkkenchef på Låsby Kro
På Låsby Kro går kokkene ikke på kompromis med de gode råvarer. Tingene laves fra bunden og der bruges så vidt muligt danske råvarer, så smagen er så frisk som mulig. Når f.eks. sommerens jordbær kommer frem eller forårets først asparges, så skabes der retter med udgangspunkt i netop årstidens råvarer, hvilket man helt sikkert vil kunne smage.
Hilsen Søren – chefkok på Låsby Kro
Vinter forkælelse
Hele januar og februar
Mandag til lørdag kl. 17:20—21:00
2 retter kr. 195,-
3 retter kr. 245,-
Tilbuddet gælder til maksimum 12 gæster, inkl. børn
Serveret med årstidens grønt
Håndpillede rejer, asparges, rogn og selvfølgelig den hjemmelavede dressing. Friskbagt brød og rørt smør
Serveret med hummercreme, rogn og dild
Fisken er stegt på panden, lagt på et bed af årstidens grønt. Hertil får du kartofler og brunet smør
Flæsket er saltet og tilberedt i ovnen ved 230 grader. Vi giver dig små kogte kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder. Du må spise alt det du kan
Vores Schnitzel er banket af mørbrad, paneret og stegt på panden. Vi krydre ærterne med bacon og løg og du får rigtig smørsauce og brasede kartofler til
Serveret med stegte grønsager, bløde løg, skysauce hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder
Rørt med lækker vanilje og vi giver dig hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og chokoladesauce
Vi rører vores islagkage med chokolade og marcipan. Du får også bær, flødeskum og chokoladesauce
Brie, Vesterhavsost og Rød Sol
Med venlig hilsen
Søren Ilsø
Køkkenchef på Låsby Kro