fbpx

Traditionel dansk kro

Selskabsbuffet

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Buffeter fra kun:

kr. 195,-/pers.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu.

Tapasbuffet

min. 20 personer

***

Serrano skinke

Oliven

Snackpølser

Laks

Pate

Udvalgte pålægspølser Salte mandler

3 slags oste

Chutney, pesto, m.m Brød og kiks og smør Chokolademousse

Trifli

Hjemmelavet is

***

kr. 220,-

Selskabsbuffet

min. 20 personer

***

Tun-mousse med tomat og asparges

Fiske-roulade med urtecreme og salat

Tarteletter med høns i asparges

Kyllingetærte med broccoli

Rosastegt oksefilet med bagte rodfrugter

Udvalgte pålægspølser Salte mandler

Unghanebryst med bønnesalat

Gris a la creme

Pastasalat

Pestobagte kartofler

Pommes rissollées

Timian/hvidløgssky

Brød og smør

Mazarin med marinerede bær

Hjemmelavet marcipan-is

Chokoladekage

Bærtrifli

***

kr. 348,-

Frokostbuffet

min. 20 personer

***

Gl. dags modnede sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade og citron

Roastbeef med remoulade, peberrod, ristet løg og syltet agurk

Hønsesalat med bacon

Tarteletter med høns i asparges

Gris a la creme

Lune frikadeller med kartoffelsalat

Leverpostej med svampe og bacon

Lun ribbensteg med rødkål

Danske gårdoste

Kage med vaniljecreme

Hjemmelavet is med flødeskum og chokoladesauce

Brød og smør

Tilkøb:

Gravad laks, + kr. 45,-

Koldrøget laks, + kr. 45,-

***

kr. 238,-

Vegetar

min. 20 personer

***

Tarteletter med grøntsagsstuvning. Pastasalat.

Urtestegte rodfrugter.

Svampe a la creme.

Syltede løg, svampe m.m. Krydderstegte kartofler.

Barbecuesauce.

Trifli.

Hindbærsoftice.

Buffeten serveres med friskbagt brød.

Tilkøb

torsk., +kr. 35,-

Denne buffet kan også laves til veganere.

***

kr. 195,-

Buffet 1

min. 20 personer

***

Tunmousse med asparges og rejer.

Kyllingeterrine sat med urter.

Serranoskinke med oliven,

bagt tomat og feta.

Gris i svampe a la creme.

Krydderstegt kalkunbryst.

Ris rørt med forårsløg.

Årstidens stegte grøntsager.

Blandet salat.

Barbecuesauce.

Broccolisalat.

Trifli.

Kroens hjemmelavede mazarinkage med vaniljecreme.

***

kr. 275,-

Buffet 2

min. 20 personer

***

Carpaccio m. rucolasalat, parmesan og olivenolie.

Bagt torsk.

Tarteletter m. vegetarstuvning og høns i asparges.

Krydderstegt svinefilet.

Braiseret oksespidsbryst. Kartoffelmos sat med urter.

Pestobagte kartofler.

Pommes Anna.

Blandet salat.

Ovnbagte rodfrugter.

Pastasalat.

Timian og hvidløgssky. Citronfromage.

Cheesecake. ***

kr. 295,-

Buffet 3

min. 20 personer

***

Hønsesalat m. æble og bacon.

Rilette, crouton, salat og mayo.

”Fiskefilet Florentine”
fisk, spinat og ost.

Helstegt oksefilet. Unghanebryst.

Pommes rissolles. Flødestuvet kartofler.

Årstidens stegte grøntsager. Blandet salat.

Rødvinssauce.

Bønnesalat.

Chokoladekage.

Islagkage.

***

kr. 315,-

Buffet 4

min. 20 personer

***

Carpaccio med rucolasalat, parmesan og olivenolie

Hønsesalat rørt med æble anrettet med bacon

Friskbagt brød med smør til forret

Gris i svampe a la creme

Oksefilet

Stegte grønsager

Blandet salat

Bønnesalat

Pommes Anna

Skysauce

Islagkage

Kroens hjemmelavede mazarinkage med vaniljecreme

***

kr. 245,-

Natmad

***

Supper

Klarsuppe med boller og urter

Aspargessuppe med kødboller

Karrysuppe med ris og kylling

Kyllinge/porresuppe med bacon

Frikadelle med kold kartoffelsalat
(+ kr. 10,-)

***

Pr. kuvert kr. 68,-

***

Sandwich

Kylling/bacon

Æg/rejer

Ribbensteg med rødkål

***

Pr. kuvert kr. 88,-

***

Andet

Pølse- og ostebord med lækkert tilbehør, groft brød og boller

Skipperlapsskov serveret med groft brød, purløg og rødbeder

***

Pr. kuvert kr. 88,-

Informationer

Vore buffeter kan fås v/min. 20 personer Buffet nr. 4 dog v/min. 8 personer

***

Buffeter ud af huset

Betaling sker ved afhentning eller levering. Større selskaber skal indbetale et depositum. Ønskes levering aftales dette individuelt.

***

Alle buffeter leveres på fade, ildfaste fade eller lignende, lige til at stille på bordet.

Varme retter står i varmekasser og kan holde sig lune i ca. 3 timer.

Vi informerer gerne om maden, så det nemt kan serveres.

***

I står selv for tilbagelevering af alt service, fade m.m. senest 3 dage efter leveringen, med mindre andet er aftalt.
Servicen skal være rengjort ved tilbagelevering.

***

Ønsker I en kok eller tjener til at hjælpe med menuen eller buffeten, er prisen kr. 395.00,- pr. time (min. 5 timer).

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Juni - Juli - August

Menuer

December - Januar - Februar

Buffeter

I og ud af huset