fbpx

Traditionel dansk kro

Selskabsbuffet

"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst." 

Peter Have, kromand

Buffeter fra kun:

kr. 195,-/pers.

Har du gæster, hvor vi skal tilberede specialmenu, eks.vis til allergikere, diabetikere, vegetarer/veganere etc. skal du regne med et tillæg på kr. 70,- pr. person der ønsker specialmenu.

Tapasbuffet

min. 20 personer

***

Serrano skinke

Oliven

Snackpølser

Laks

Paté

Udvalgte pålægspølser

Saltede mandler

3 slags oste

Chutney, pesto, m.m

Brød og kiks og smør

Chokolademousse

Trifli

***

kr. 220,-

Selskabsbuffet

min. 20 personer

***

Tun-mousse med tomat og asparges

Fiske-roulade med urtecreme og salat

Tarteletter med høns i asparges

Pastasalat

Friskbagt brød og smør

Kyllingetærte med broccoli

Rosastegt culotte med bagte rodfrugter

Unghanebryst med bønnesalat

Gris i svampe a la creme

Pommes rissollées

Timian/hvidløgssky

Mazarinkage med vaniljecreme

Hjemmelavet marcipan-is

Trifli

***

kr. 348,-

Frokostbuffet

min. 20 personer

***

Gl. dags modnede sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade og citron

Roastbeef med remoulade, peberrod, ristet løg og syltet agurk

Hønsesalat med bacon

Tarteletter med høns i asparges

Gris i svampe a la creme

Lune frikadeller med kartoffelsalat

Leverpostej med svampe og bacon

Lun ribbensteg med rødkål

Friskbagt brød og smør

Kage med vaniljecreme

Citron-formage

Tilkøb:

Gravad laks, + kr. 45,-

Koldrøget laks, + kr. 45,-

***

kr. 238,-

Vegetar

min. 20 personer

***

Tarteletter med grøntsagsstuvning

Pastasalat

Urtestegte rodfrugter

Svampe a la creme

Syltede løg, svampe m.m.

Krydderstegte kartofler

Barbecuesauce

Trifli

Hindbærsoftice

Gulerodskage

Tilkøb

Torsk – kr.  35,-

Denne buffet kan også laves til veganere.

***

kr. 195,-

Buffet 1

min. 20 personer

***

Tunmousse med tomat og asparges

Kyllingeterrine sat med urter

Serranoskinke med oliven,

bagt tomat og feta

Gris i svampe a la creme

Krydderstegt kalkunbryst

Ris rørt med forårsløg

Årstidens stegte grøntsager

Blandet salat

Barbecuesauce

Broccolisalat

Trifli

Mazarinkage med vaniljecreme

***

kr. 275,-

Buffet 2

min. 20 personer

***

Bagt torsk

Tarteletter med vegetarstuvning eller høns i asparges

Krydderstegt svinefilet

Braiseret oksespidsbryst i timian- og hvidløgssky

Kartoffelmos sat med urter

Skysauce

Pommes Anna

Blandet salat

Ovnbagte rodfrugter

Pastasalat

Citron-fromage

Cheesecake

***

kr. 295,-

Buffet 3

min. 20 personer

***

Tunmousse med tomat og asparges

Tarteletter med høns i asparges

Rilette, crouton, salat og mayo

Rosastegt oksefilet

Unghanebryst

Pommes rissolles

Flødestuvet kartofler

Årstidens stegte grøntsager

Blandet salat

Rødvinssauce

Chokoladekage

Citron-fromage

Trifli

***

kr. 315,-

Buffet 4

min. 20 personer

***

Carpaccio med rucolasalat, parmesan og oliven

Hønsesalat rørt med æble anrettet med bacon

Friskbagt brød og smør

Gris i svampe a la creme

Rosastegt culotte

Stegte grønsager

Blandet salat

Bønnesalat

Pommes Anna

Skysauce

Mazarinkage med vaniljecreme

***

kr. 245,-

Natmad

***

Supper

Klarsuppe med boller og urter

Aspargessuppe med kødboller

Karrysuppe med ris og kylling

Kyllinge/porresuppe med bacon

Frikadelle med kold kartoffelsalat
(+ kr. 10,-)

***

Pr. kuvert kr. 68,-

***

Sandwich

Kylling/bacon

Æg/rejer

Ribbensteg med rødkål

***

Pr. kuvert kr. 88,-

***

Andet

Pølse- og ostebord med lækkert tilbehør, groft brød og boller

Skipperlapsskov serveret med groft brød, purløg og rødbeder

***

Pr. kuvert kr. 88,-

Informationer

Vore buffeter kan fås v/min. 20 personer.

Buffet nr. 4 dog v/min. 8 personer

***

Buffeter ud af huset

Betaling sker ved afhentning eller levering. Større selskaber skal indbetale et depositum.

Ønskes levering aftales dette individuelt.

***

Alle buffeter leveres på fade, ildfaste fade eller lignende, lige til at stille på bordet.

Varme retter står i varmekasser og kan holde sig lune i ca. 3 timer.

Vi informerer gerne om maden, så det nemt kan serveres.

***

I står selv for tilbagelevering af alt service, fade m.m. senest 3 dage efter leveringen, med mindre andet er aftalt.
Servicen skal være rengjort ved tilbagelevering.

***

Ønsker I en kok eller tjener til at hjælpe med menuen eller buffeten, er prisen kr. 395.00,- pr. time (min. 5 timer).

traditionelle danske kro-retter

Selskaber

Menuer

Det klassiske

Menuer

Marts - April - Maj

Menuer

September - Oktober - November

Menuer

Juni - Juli - August

Menuer

December - Januar - Februar

Buffeter

I og ud af huset