Traditionel dansk kro
Selskabsbuffet
"På Låsby Kro laver vi ærlig mad - og alle retter er sammensat ud fra årstidernes udvalg. Dermed får vi råvarer fra den periode, hvor de er allerbedst."
Peter Have, kromand
Buffeter fra kun:
kr. 195,-/pers.
Tapasbuffet
min. 20 personer
***
Serrano skinke
Oliven
Snackpølser
Laks
Paté
Udvalgte pålægspølser
Saltede mandler
3 slags oste
Chutney, pesto, m.m
Brød og kiks og smør
Chokolademousse
Trifli
***
kr. 220,-
Selskabsbuffet
min. 20 personer
***
Tun-mousse med tomat og asparges
Fiske-roulade med urtecreme og salat
Tarteletter med høns i asparges
Pastasalat
Friskbagt brød og smør
Kyllingetærte med broccoli
Rosastegt culotte med bagte rodfrugter
Unghanebryst med bønnesalat
Gris i svampe a la creme
Pommes rissollées
Timian/hvidløgssky
Mazarinkage med vaniljecreme
Hjemmelavet marcipan-is
Trifli
***
kr. 348,-
Frokostbuffet
min. 20 personer
***
Gl. dags modnede sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
Roastbeef med remoulade, peberrod, ristet løg og syltet agurk
Hønsesalat med bacon
Tarteletter med høns i asparges
Gris i svampe a la creme
Lune frikadeller med kartoffelsalat
Leverpostej med svampe og bacon
Lun ribbensteg med rødkål
Friskbagt brød og smør
Kage med vaniljecreme
Citron-formage
Tilkøb:
Gravad laks, + kr. 45,-
Koldrøget laks, + kr. 45,-
***
kr. 238,-
Vegetar
min. 20 personer
***
Tarteletter med grøntsagsstuvning
Pastasalat
Urtestegte rodfrugter
Svampe a la creme
Syltede løg, svampe m.m.
Krydderstegte kartofler
Barbecuesauce
Trifli
Hindbærsoftice
Gulerodskage
Tilkøb
Torsk – kr. 35,-
Denne buffet kan også laves til veganere.
***
kr. 195,-
Buffet 1
min. 20 personer
***
Tunmousse med tomat og asparges
Kyllingeterrine sat med urter
Serranoskinke med oliven,
bagt tomat og feta
Gris i svampe a la creme
Krydderstegt kalkunbryst
Ris rørt med forårsløg
Årstidens stegte grøntsager
Blandet salat
Barbecuesauce
Broccolisalat
Trifli
Mazarinkage med vaniljecreme
***
kr. 275,-
Buffet 2
min. 20 personer
***
Bagt torsk
Tarteletter med vegetarstuvning eller høns i asparges
Krydderstegt svinefilet
Braiseret oksespidsbryst i timian- og hvidløgssky
Kartoffelmos sat med urter
Skysauce
Pommes Anna
Blandet salat
Ovnbagte rodfrugter
Pastasalat
Citron-fromage
Cheesecake
***
kr. 295,-
Buffet 3
min. 20 personer
***
Tunmousse med tomat og asparges
Tarteletter med høns i asparges
Rilette, crouton, salat og mayo
Rosastegt oksefilet
Unghanebryst
Pommes rissolles
Flødestuvet kartofler
Årstidens stegte grøntsager
Blandet salat
Rødvinssauce
Chokoladekage
Citron-fromage
Trifli
***
kr. 315,-
Buffet 4
min. 20 personer
***
Carpaccio med rucolasalat, parmesan og oliven
Hønsesalat rørt med æble anrettet med bacon
Friskbagt brød og smør
Gris i svampe a la creme
Rosastegt culotte
Stegte grønsager
Blandet salat
Bønnesalat
Pommes Anna
Skysauce
Mazarinkage med vaniljecreme
***
kr. 245,-
Natmad
***
Supper
Klarsuppe med boller og urter
Aspargessuppe med kødboller
Karrysuppe med ris og kylling
Kyllinge/porresuppe med bacon
Frikadelle med kold kartoffelsalat
(+ kr. 10,-)
***
Pr. kuvert kr. 68,-
***
Sandwich
Kylling/bacon
Æg/rejer
Ribbensteg med rødkål
***
Pr. kuvert kr. 88,-
***
Andet
Pølse- og ostebord med lækkert tilbehør, groft brød og boller
Skipperlapsskov serveret med groft brød, purløg og rødbeder
***
Pr. kuvert kr. 88,-
Informationer
Vore buffeter kan fås v/min. 20 personer.
Buffet nr. 4 dog v/min. 8 personer
***
Buffeter ud af huset
Betaling sker ved afhentning eller levering. Større selskaber skal indbetale et depositum.
Ønskes levering aftales dette individuelt.
***
Alle buffeter leveres på fade, ildfaste fade eller lignende, lige til at stille på bordet.
Varme retter står i varmekasser og kan holde sig lune i ca. 3 timer.
Vi informerer gerne om maden, så det nemt kan serveres.
***
I står selv for tilbagelevering af alt service, fade m.m. senest 3 dage efter leveringen, med mindre andet er aftalt.
Servicen skal være rengjort ved tilbagelevering.
***
Ønsker I en kok eller tjener til at hjælpe med menuen eller buffeten, er prisen kr. 395.00,- pr. time (min. 5 timer).
traditionelle danske kro-retter
Selskaber

Menuer
Det klassiske

Menuer
Marts - April - Maj

Menuer
September - Oktober - November

Menuer
Juni - Juli - August

Menuer
December - Januar - Februar
