fbpx

Restaurant

Søndagsmenu

“Søndagsmenuen er kendt for den helt igennem møre oksesteg som er langtidsstegt fra morgenstunden – helt på gammeldags manér.”

Peter Have, kromand

 

 

 

Menuen serveres til frokost fra kl. 12-14.00 og igen om aftenen fra kl. 17-20.30

Gælder alle søndage.

 

Forret

Rejecocktail serveret med sprød salat, asparges, hjemmelavet dressing, frisk bagt brød og smør

 

Hovedret

Gammeldags oksesteg med hvide og brunede kartofler, flødepeberrod, tyttebær, asier, perleløg og skysauce

 

Dessert

Hjemmelavet islagkage

 

***

 

1 ret (hovedret)

kr. 178,-

2 retter

kr. 218 ,-

3 retter 

kr. 248 ,-

 

 

 

 

Søndagsmenu
Aften a la Carte
Menuer til busudflugter
Tirsdagsflæsk
Selskabsbuffet - i og ud af huset