Priser er gældende ved minimum 25 personer mellem kl. 12.00 – 14.30 på dagene mandag til torsdag. Efter kl. 17.00 er der et tillæg på 50,- pr. person.
Vi modtager ikke busselskaber fredage, lørdage og søndage.
Karbonade med grønærter, gulerødder og hvide kartofler. Sæsonens trifli med vanillecreme
Gl. dags flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler og skysauce. Vanillefløderand med kirsebærsauce
Skinkeschnitzel med ærter francaise, pommes saute og smørsauce. Appelsinfromage med citrussalat og vanillefløde
Rosastegt kalvefilet med grønsagssauté, pommes rissollées og rødvinssauce. Chokolademousse tilsmagt med kaffe, hertil flødeskum og bær
Marineret sild med karrysalat. Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce
På Låsby Kro går kokkene ikke på kompromis med de gode råvarer. Tingene laves fra bunden og der bruges så vidt muligt danske råvarer, så smagen er så frisk som mulig. Når f.eks. sommerens jordbær kommer frem eller forårets først asparges, så skabes der retter med udgangspunkt i netop årstidens råvarer, hvilket man helt sikkert vil kunne smage.