fbpx

Traditionel dansk kro

Restaurant

Kroens Menukort

 

Forretter

Rejecocktail.

Håndpillede rejer, asparges, rogn og

selvfølgelig den hjemmelavede dressing.

Friskbagt brød og rørt smør.

Kr. 98,-

Tarteletter med høns i asparges

Kr. 88,-

Blomkålssuppe med sprød bacon

Kr. 88,-

 

Hønsesalat.

Rørt med mayonnaise, æbler, rødløg, rød peber

og det sprøde bacon på toppen.

Friskbagt brød og rørt smør.

Kr. 98,-

Hovedretter

 Dagens fisk.

Fisken er stegt på panden, lagt på et bed af årstidens grønt.

Hertil får du kartofler og en sauce med dild.

 Kr. 228,-

Stegt flæsk.

Flæsket er saltet og tilberedt i ovnen ved 230 grader.

Vi giver dig små kogte kartofler, persillesovs

og hjemmesyltede rødbeder.

Du må spise alt det du kan.

198,-

Skinkeschnitzel.

Vores Schnitzel er banket af mørbrad, paneret og stegt på panden.

Vi krydre ærterne med bacon og løg og du får

rigtig smørsauce og brasede kartofler til.

Kr. 218,-

Desserter

Pandekager.

Rørt med lækker vanilje og vi giver dig

hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og chokoladesauce.

Kr.  78,-

Islagkage.

Vi rører vores islagkage med chokolade og marcipan.

Du får også bær, flødeskum og chokoladesauce.

Kr.  88,-

Med venlig hilsen

Søren Ilsø

Køkkenchef på Låsby Kro

Aften a la Carte
Tirsdagsflæsk

“Her på Låsby Kro tager køkkenet udgangspunkt i friske danske råvarer, gerne lokale.
Her syltes, bages, ristes og røres på livet løs og kroens gæster kan derfor forvente mad af høj kvalitet og spændende nye retter, med moderne islæt og masser af smag.”

Peter Have, kromand