Traditionel dansk kro
Restaurant
Kroens Menukort
Forretter
Rejecocktail.
Håndpillede rejer, asparges, rogn og
selvfølgelig den hjemmelavede dressing.
Friskbagt brød og rørt smør.
Kr. 98,-
Tarteletter med høns i asparges
Kr. 88,-
Blomkålssuppe med sprød bacon
Kr. 88,-
Hønsesalat.
Rørt med mayonnaise, æbler, rødløg, rød peber
og det sprøde bacon på toppen.
Friskbagt brød og rørt smør.
Kr. 98,-
Hovedretter
Dagens fisk.
Fisken er stegt på panden, lagt på et bed af årstidens grønt.
Hertil får du kartofler og en sauce med dild.
Kr. 228,-
Stegt flæsk.
Flæsket er saltet og tilberedt i ovnen ved 230 grader.
Vi giver dig små kogte kartofler, persillesovs
og hjemmesyltede rødbeder.
Du må spise alt det du kan.
198,-
Skinkeschnitzel.
Vores Schnitzel er banket af mørbrad, paneret og stegt på panden.
Vi krydre ærterne med bacon og løg og du får
rigtig smørsauce og brasede kartofler til.
Kr. 218,-
Desserter
Pandekager.
Rørt med lækker vanilje og vi giver dig
hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og chokoladesauce.
Kr. 78,-
Islagkage.
Vi rører vores islagkage med chokolade og marcipan.
Du får også bær, flødeskum og chokoladesauce.
Kr. 88,-
Med venlig hilsen
Søren Ilsø
Køkkenchef på Låsby Kro

Aften a la Carte

Tirsdagsflæsk

“Her på Låsby Kro tager køkkenet udgangspunkt i friske danske råvarer, gerne lokale.
Her syltes, bages, ristes og røres på livet løs og kroens gæster kan derfor forvente mad af høj kvalitet og spændende nye retter, med moderne islæt og masser af smag.”
Peter Have, kromand
